Sveiki spocēni! Šodien gatavosim aso Čilī zupu, kas noderēs gan parastām pusdienām, gan iedos enerģiju pēc kārtīgas ballītes.
Recepte nav no sarežģītajām, tapēc to varēs pagatavot jebkurš spoks.
Asā zupa ar čilī4
Šeit ir redzamas visas sastāvdaļas- kečups, paprika, maltā gaļa, sīpols, ķiploks, konservēti tomāti, pupiņas (es ņēmu čilī mērcē), čilī pipars, garšvielas kādas sirds kāro.
Pannā apcepam sīpolus un ķiplokus. Šoreiz labi daudz sanāca..
Bildē rezama arī man jaunā Teffal panna- baigi labā
Liekam klāt cepties malto gaļu. Es liku pusi ruksi un pusi liellopu. Var nedaudz pievienot sāli un garšvielas, bet nepārspīlēt, jo sāļums nāks arī no tomātu mērces un tomātiem.
Cepam arī papriku kamēr tā kļūst mīksta....
Sarkanā paprika no veikala, bet zaļā no paša dārza
Metam visu katlā un šaujam klāt tomātus un pupiņas ar visu sulu!!!
UN nu klāt ir pats gatlvenais- pipars! Liekam maximums 1-2 pirpariem. Sakapājam sīki!
Apvāram visu kārtīgi.
Lejam klāt visas tomātu mērces, kas ir ledusskapī un ļaujam tam visam savilkties!
Klāt var ēst maizi ar ķiploku sviestu.
Labu apetīti!
Šis ir mans pirmais raksts- gribu kādu +