No tiem pašiem produktiem ātrās kūciņas.
Uzlieku otru olu biskvīta kārtu. Biskvītu lēnām bet stingri piespaidu, lai apakšējās kārtās krēms aizpilda spraugas. Samitrinu ar dzērveņu sīrupu.
No tiem pašiem produktiem ātrās kūciņas.
Uzlieku otru olu biskvīta kārtu. Biskvītu lēnām bet stingri piespaidu, lai apakšējās kārtās krēms aizpilda spraugas. Samitrinu ar dzērveņu sīrupu.
Taisīšu tortei rozā sedziņu. Samīcu aveņu zefīru 3 bumbuļus ar 50 gr sviestu un pūdercukuru. Pūdercukuru maļu ar vecajām Straumes kafijas dzirnaviņām. Iziet 2 malumi. Skābumam vēl piemīcu ēdamkaroti to pašu dzērveņu sīrupu, kurā izšķīdinu šķipsniņu citronskābes. Izgriežu papīra ripuli ar tortes dieametru, un izrullēju uz tā zefīra mīklu. Pūdercukuru pakaisu kā miltus.
Kopā ar papīru pārceļu sedziņu, noceļu papīru, pierullēju, piegriežu ar asu nazi malas un ar dakšiņu piespiežu.
Mēģinu salikt eglīti. Pāri palika nedaudz zefīra mīklas. Derētu kādu rozīti sameistarot. Piemīcu vēl stingrībai pūdercukuru un sāku spēlēties kā bērnībā ar plastilīnu.
Dienas gaismas nepietiek, elektriskajā apgaismojumā bildei tik nedabīgas krāsas.
Arī te kāda rozīte
Dienas gaismā