Manai vecākajai mazmeitiņai dzimšanas diena 25. decembrī. Jau kļuvis par tradiciju, ka cepu torti. Katru gadu esmu cepusi, jācep šogad atkal. Grūti savienot vienā kaut ko no dzimšanas dienas ar kādu svētku akcentu. Kā tas man izdevās šodien, to lai spriež rītdienas svinībās, bet šodien parādīšu spokos. Nekā oriģināla nebūs, pamatā jau visiem zināmās receptes, jo ko no parastajiem pamatproduktiem sviesta, cukura miltiem, krējuma un olām var vēl jaunu izdomāt.
Nesen vienā rakstā vaļsirdīgi padalījos, ka uz svētkiem vienmēr tāpat daudz darāmā, tāpēc ir daudzas lietiņas , kas ilgi nebojājas, tāpēc var sagatavot kaut nedēļu iepriekš.
Saņēmu nepatīkamus komentārus ar brīdinājumu, ka taisos kādu barot ar veciem produktiem. Iesaku lasīt manas receptes cilvēkiem ar normālu domāšanu, kam nav bail ēst pirms nedēļas ceptus cepumus, vasarā vārītu ievārījumu, pirms nedēļas sakultu sviestu u. t. t.