local-stats-pixel

Ar Ziemassvētku noskaņu12

400 0

Manai vecākajai mazmeitiņai dzimšanas diena 25. decembrī. Jau kļuvis par tradiciju, ka cepu torti. Katru gadu esmu cepusi, jācep šogad atkal. Grūti savienot vienā kaut ko no dzimšanas dienas ar kādu svētku akcentu. Kā tas man izdevās šodien, to lai spriež rītdienas svinībās, bet šodien parādīšu spokos. Nekā oriģināla nebūs, pamatā jau visiem zināmās receptes, jo ko no parastajiem pamatproduktiem sviesta, cukura miltiem, krējuma un olām var vēl jaunu izdomāt.

Nesen vienā rakstā vaļsirdīgi padalījos, ka uz svētkiem vienmēr tāpat daudz darāmā, tāpēc ir daudzas lietiņas , kas ilgi nebojājas, tāpēc var sagatavot kaut nedēļu iepriekš.

Saņēmu nepatīkamus komentārus ar brīdinājumu, ka taisos kādu barot ar veciem produktiem. Iesaku lasīt manas receptes cilvēkiem ar normālu domāšanu, kam nav bail ēst pirms nedēļas ceptus cepumus, vasarā vārītu ievārījumu, pirms nedēļas sakultu sviestu u. t. t.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
400 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000
Uzskatu, ka nekas slikts nevar notikt, ja gatavo pāris dienas iepriekš. Ja pareizā temperatūrā tiek uzglabāts un viss tiek gatavots no svaigiem produktiem, viss čiki-piki.
12 0 atbildēt

Sveicieni un visa laba vēlējumi mazmeitiņai !  emotion  emotion

9 0 atbildēt
Obligāti izmēģināšu to sedziņas ideju. Paldies!
6 0 atbildēt
Āā manas siekalas radīs cunamī 😂
6 0 atbildēt
Ehh... Straumes kafijas dzirnaviņas,jūtos vecs priekš saviem 18😄
5 0 atbildēt

Laimígie tuvinieki.  emotion 

5 0 atbildēt
Man sirds lūztu tādu mākslas darbu griežot 💔 Fantastisks talants un izklausās ļoti garšīgi. 😋
4 0 atbildēt
Oho, man ari! Un tas man kaut kada mera rada ipashu sajutu.
2 0 atbildēt
Torte 😄 Tortīte 😇 Tortucīte 🙌
2 0 atbildēt

Sliktāk ir, ja pirmā pēcsvētku dienā.  

1 0 atbildēt
Turpmaak neraksti kad tu ko pagatavoji,tas nevienam neinterese emotion
0 10 atbildēt