Vajadzēs
12 palielus tomātus
10 - 16 olas
Sāli
Piparus
Sīpollokus
Maurlokus
Dilles
Cieto sieru 150 - 300g
Olīveļļu
--------------------
Cepampapīru
Cepamtrauku
Cepeškrāsni
-------------------
Vajadzēs
12 palielus tomātus
10 - 16 olas
Sāli
Piparus
Sīpollokus
Maurlokus
Dilles
Cieto sieru 150 - 300g
Olīveļļu
--------------------
Cepampapīru
Cepamtrauku
Cepeškrāsni
-------------------
Ejam uz siltumīcu pēc tomātiem.
Atlasam tomātu škirņi ar cietāku miziņu - Mathias (Ja nu kādam baigi interesē un vēl šeit var palasīt kā es ņemos ar tomātu audzēšanu http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Sejam-Stadam-tomatus/702455).
Ķidājam arā iekšas. Em izšķērdība, bet ko darīt ar iekšām, miskastē taču negribas mest !?
Paķeram sautējamo pannu un liekam izķidātās tomātu iekšas tajā.............
No dārza paņemam maurlokus, sīpollpkus un dillītes.
Škaidam olas.
Sakuļam omletes masu, pieliekam sāli 1/2 tējkaroti un nedaudz maltus melnos piparus. Samaisam.
Piegriežam klāt svaigus maurlociņus un samaisam.
Lejam omletes masu iekšā tomātos.
Pieliekam vēl maurlociņus klāt. Un liekam cepeškrāsni cepties.
Tik forshi! Tev ir siltumniica un daarzs...man uz balkona 5 tomaati aug, bet veel zalji
Plusiņi no manis!!! Laba ideja, tik man jauna gāzes plīts janopērk, vecajai cepene nestrādā.