To vēl 15 minūtes pavāra.
Pēc tam pārlej āboliem.
Nedaudz atdzisušu sajauc ar miltiem.
Veidni izklāj ar lielāko mīklas daļu, izveido maliņu, pilda ar āboliem un pārkaisa ar kanēli.
Uzklāj otru mīklas daļu, maliņu saspiež kopā un vidū izveido caurumu. Virsu noziež ar nedaudz pataupīto ābolu sīrupu.
Cep 180 grādos ~ stundu.
Kūku sagriež gabaliņos un ēd karstu ar saldējumu vai putukrējumu. Labu apetīti!
Es te kādreiz ar āboliem un spilvas karameļu mērci cepu ābolu pīrāgus. Jāsaka, ka nesanāca tik garšīgi... Baigi sauss sanāca, bet tavējā forša
Pildījumam 1 ēdk miltu, caurumu vnk ar irbulīti pašā vidū, nelielu, tikai tā, lai neuzpūšas.
Tikko uztaisīju..kad cepās likās,ka to sīrupu esmu sadedzinājusi,ka mīkla ir briesmīga,utt. Bet pagaršojām un ir ''nu riktīgi garšīga'',paldies par recepti