Vajadazīgs:
Mīklai:
2,5 glāzes miltu
6 ēdk ledusūdens
2 ēdk cukura
sāls
2/3 glāzes augu eļļas
Pildījumam:
~5 lieli āboli
120g sviesta
glāze cukura
2ēdk citrona sulas
1ēdk miltu
1tk kanēļa
Citas receptes Te
Vajadazīgs:
Mīklai:
2,5 glāzes miltu
6 ēdk ledusūdens
2 ēdk cukura
sāls
2/3 glāzes augu eļļas
Pildījumam:
~5 lieli āboli
120g sviesta
glāze cukura
2ēdk citrona sulas
1ēdk miltu
1tk kanēļa
Citas receptes Te
Sastāvdaļas
Sausās sastāvdaļas sajauc.
Pievieno eļļu
un ūdeni.
Mīklu samīca un sadala divās daļās tā, lai viena ir nedaudz lielāka par otru. Katru daļu izveltntnē nedaudz lielāku par (~20cm) veidni, liek starp plēvēm un stundu atdzesē ledusskapī.
Sviestu katliņā izkausē.
Pievieno cukuru..
Pievieno ābolus ar citrona sulu un apmaisot mazliet pasautē.
Ābolus izņem no šķidruma.
Es te kādreiz ar āboliem un spilvas karameļu mērci cepu ābolu pīrāgus. Jāsaka, ka nesanāca tik garšīgi... Baigi sauss sanāca, bet tavējā forša
Pildījumam 1 ēdk miltu, caurumu vnk ar irbulīti pašā vidū, nelielu, tikai tā, lai neuzpūšas.
Tikko uztaisīju..kad cepās likās,ka to sīrupu esmu sadedzinājusi,ka mīkla ir briesmīga,utt. Bet pagaršojām un ir ''nu riktīgi garšīga'',paldies par recepti