Pa virsu pavisam nedaudz majonēzes vai saldā krējuma. Taisam sainīti ciet, ja bail, ka izjuks, var apsiet ar diegu. Sainīšus saliekam uz sakarsētas pannas un pacepam ~ 2 minūtes, līdz dzirdam rakstūrīgo skaņu, kas rodas, cepot gaļu, tādējādi sasildot pildījumu. Tad sainīšus saliekam uz plāts un liekam cepeškrāsnī - cepam 200 -210 grādu temperatūrā aptuveni 30 minūtes.
Sainīši gatavi. :) Pēc izņemšanas no follijas, var ielikt vēl nedaudz krāsnī, lai apbrūninātu arī apakšējo daļu, bet tad gaļa būs pasausa, jo tagad viņa ir mīksta - izsautējusies follijā. Kad noņem folliju, gaļas suliņu kas tur paliek var noliet mērcītei. Dekoram var apsiet ar sīpolloku. :)