pēc entajāk kārtām uzliec virsū visu kas palicis pāri.
Labi daudz siera
pēc entajāk kārtām uzliec virsū visu kas palicis pāri.
Labi daudz siera
Liec sutināties uz karstumu kāds redzams foto.
Tagad pats svarīgākais. Sameklē graņonkas PSRS laika glāzi, izmazgā to tīru jo tīru
Izvelc no pagultes noslēpto pudeli un sāc pietemties. Tā pat stundu tev nebūs ko darīt. Gan jau visas piedir*stās pannas pašas no sevis izmazgāsies.
Kamēr vēl stāvi kājās, saliec visu vienviet lai neaizķertos un nenovilktu uz muti.
Kad viss ir izdarīts. Pēc kādas stundas apskaties, ja siers augšpusē jau ir palicis būns, you are ready to eat.
Ja redzēji šinī rakstā daudz gramatikas kļūdas, tad visas pretenzijas lūgums sūtīt uz Skotu Viskija ražotni.
Priecīgus visiem svētkus, lietojet Alkaholu ar mēru un lai jums veiksmīgs jaunais 2017. gads.
Kad dzer šņabi,saka ka tad vajagot uzkost mannā biezputru un vinegretu.Jautāsi kāpēc? - kad viss nāks ārā,tad mannā ir lai viegli,bet vinegrets ir lai smuki ! Recepte gan patika,easy un gardi.