ielic pāris katlā un nedaudz apvāri ja gribi lai ir mīkstākā Lazanja gala rezultātā, bet var šo procesu arī izlaist.
beidzot pieliec klāt sieru paprikas un tomātu maisījumam.
ielic pāris katlā un nedaudz apvāri ja gribi lai ir mīkstākā Lazanja gala rezultātā, bet var šo procesu arī izlaist.
beidzot pieliec klāt sieru paprikas un tomātu maisījumam.
izklāj apvārītos lazanjas makaronus skaisti uz pamatnes
Uzsmērē vienu treknu kārtu ar maltās gaļas mērci.
Redz, atradās arī burciņas ar kaut kādu pastu. Vari šo aizstāt ar vnk krējumu.
Uz liec pāris baloža izmēra pļokas uz visa virsū.
krāmē virsū vēlvienu kārtu ar makaroniem.
bet te no otras pannas otru sacepumu.
un jau atkal to lazanjas mērci.
vēlreiz makaronus. ZB jau viņus vārīt, bet ko vajag, to vajag n*ren
Kad dzer šņabi,saka ka tad vajagot uzkost mannā biezputru un vinegretu.Jautāsi kāpēc? - kad viss nāks ārā,tad mannā ir lai viegli,bet vinegrets ir lai smuki ! Recepte gan patika,easy un gardi.