local-stats-pixel fb-conv-api

Taisām nažus, variants Nr.1, no gultņa.18

184 0

Labdien, pienākusi kārta kārtējam eksperimentam. Jau sen biju ieplānojis uzmeistarot kādu nazi un ja labi sanāks tad varētu ar saviem gara darbiem apdāvināt draugus un radus. Šī eksperimenta tēma man ir pilnīgi jauna un ne pārāk zināma. Tamdēļ arī sāku ar eksperementēšanu, kuras iznākumā man tapa skaidrs, ko ir nepieciešams uzlabot un ko ir nepieciešams darīt savādāk.

« 1  2  3 »
184 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Metālisti rullē!!! Naži noteikti būs labi!

4 0 atbildēt

Hm ! Divdaļiga rudišana ! Kas jauns ! Vai nebija vieglak norudit eļļa un uztaisit metala stabilizešanu ? 🤔

3 0 atbildēt

Bet plus godam ! 😁

3 0 atbildēt

Tas sliedes gabals (lakta) droši vien lēkā bez masīvas pamatnes un ir pagrūti darboties.

Galvenais jau ir gribēšana ko uztaisīt. Veiksmi turpmākos darbos.

3 0 atbildēt

Apsveicu! Katrs iesākums ir labs un ērkšķiem bārstīts. Savu pirmo nopietno nazi es arī uztaisīju tieši no gultņa 17 gadu vecumā. Biju praksē un dikti sakārojās dūci. Man bija pluss, ka apkārt bija kalēji, termisti un citādi meistari ar saviem padomiem.

Vai nu veiksme, vai rūpība, tak man izdevās godam. Vēl tagad kalpo, t.i. ~35 gadus.

Atlaidināju gan es visu gultni kā stāv, tā ērtāk pēc tam šancēt. Formu piedevu mīkstam materiālam, caurumus spalam utt. Rūdīju gan bez visādiem smāķiem, jo nebij tādu, otrabotkā, kas, izrādās, ir vislabākā štelle, kā man toreiz teica. Bāzu nazi paralēli eļļā ar aso daļu vispirms tā, lai naža mugura ieiet eļļā pēdējā.

Reiz pa reizei patika paplātīties un skuvos ar to. Labi tur zobu.

Lai izdodas!

3 0 atbildēt

Es tev iedošu materiālu, bet es nezinu cik labas kvalitātes tērauds tas ir tīri eksperimenta pēc vai no tāda var uzveidot nazi kādu.

2 0 atbildēt

Dzīvē diemžēl pēc šādiem nažiem reāla vajadzība nav, tikai lai palielītos citu mednieku priekšā (vienīgā vieta, kur šādam nazim būtu attaisnojama vieta) . Jo ar prātu vesels cilvēks nekāps virsū pat parastam nazim un necirtīs ar to pa šveleri. + ne tik dārgu (vērtīgu) nazi nav žēl pazaudēt medībās ložņājot pa krūmiem. Bet par ieguldīto darbu +

2 0 atbildēt

Cik tāds nazis izmaksā?

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=hQfXr2AuOe4 Tev vajadzēja ko šādu uzbūvēt!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt