local-stats-pixel fb-conv-api

Taisam kūpinātavu no tā, ko atrodam lūžņos.15

286 0

Mans šīs vasaras gara darbs. Vasarā biju izlēmis sev uztaisīt mobīlu kūpinātavu kura neaizņemtu pārāk daudz vietas garāžā, un apvienotu sevī gan kūpinātavas gan mangāļa funkciju. Papētīju ko piedāvā internets, papētīju ko piedāvā vekalos. Un izveidoju pats savu šedevru, jo pirkt veikalā par to naudu ko tur prasīja man roka necēlās, jo par šāda veida kūpinātavu veikalā prasīja aptuveni 700 eiro. apstaigāju garāžas, apjautājos večiem kādi kuram lūžņi mētājas un savācu visu nepieciešamo: 1.divi vecie 50litri propāna gāzes baloni. 2. veci RIMI un PRISMA iepirkuma ratiņi, (no tiem vajadzīgi ir riteņi un metāla režģis). 3. dažādas kvadrāt veida caurules. Darbs varēja sākties, protams ka darba procesā visi kuriem nebija slinkums man sāka dot visādus gudrus padomus, kā rezultātā es pazaudēju kādas divas dienas. Jo kaimiņi taču, pasūtīt piecas mājas tālāk nevar. (Aizmirsu pateikt, pirms gāzes balonu griešanas tie ir OBLIGĀTI jāiztukšo pilnīdi tukši un jāpiepilda līdz "lūpai" pilni ar ūdeni, savādāk būs sprādziens).

286 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

malacis emotion galvenais, ka izdevās emotion

kas tad mums kabaniem, ka tik parīt emotion

13 0 atbildēt

Bet izskatas prikoligi.

Un vistinas pedeja izskatas garsigas.

7 0 atbildēt
Labais!
4 0 atbildēt

Tev nebūs mani kārdinat, veders jau uzbudinās ieraugos varu derēt ņamīgās vistiņas emotion 

3 0 atbildēt

Tikai sāc griezt balonu ar visu ūdeni iekšā. Nekādā gadījumā pirms griešanas nelej to ārā. Tad kad būsi atgriezis kādu lielu šuvi, tad arī var liet ārā.

3 0 atbildēt

izskatas ok bet kādu indi tu apēd metāls pisūies ar visu medeļejeva tabulu

3 0 atbildēt

Nē, nebija bail. Tapēc jau ir svarīgi piepildīt to pilnu līdz augšai ar ūdeni. Es līdz šim esmu darbā griezis šādā pat veidā degvielas un eļļas mucas. Vienmēr ir bijis viss kārtībā.

2 0 atbildēt

Salaspils gan, bet ne jasnijs. Kūpinu ar alksni, kuru sacirtu pie AKO Daugavmalā.

2 0 atbildēt

Kam tās tievās trubas sānos ir paredzētas? Smukumam vai arī ir kāda praktiska funkcija?

2 0 atbildēt

Kautkur blakus mētājas.  emotion

1 0 atbildēt

Interesanti kur ir tādi lūžņī!

0 0 atbildēt