local-stats-pixel

Padoms virtuvē!13

Sveiki!

Šis padoms noderēs tiem, kam ir elektriskā tējkanna un it sevišķi tiem, kuriem tējkanna silst diezgan ilgi.

Tātad, lai tējkanna pildītu savas funkcijas kā jauna, tad daram sekojošo!

Citi padomi TE ---> http://www.spoki.lv/profils/eveliinaa21

Reklāma
81 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Der jebkas skābs- arī etiķis

12 0 atbildēt

Labāk uzlikt normālus ūdens filtrus.. labi ir diezgan sālīti un pa laikam jāmaina, bet man 4 gadus vecam čajņikam spirāle spīd un laistas, un ne reizi nav tīrīta!

2 0 atbildēt

saka, ka arī kolu varot tā vārīt, bet es parasti izmantoju etiķi. Pēc etiķa gan vismaz 3-4 reizes kannā izvāru tīru ūdeni, kamēr pazūd etiķa smaka

0 0 atbildēt

pārāk gari būtu jāskaidro ar ko tie filtri atšķiras no prostiem filtriem beztam neko negribu reklamēt....tik zinu, ka pirms filtru uzstādīšanas čajņiks aizkaļķojās pāris nedēļās, bet kopš uzstādiju filtrus ir spīdīgs jau vairākus gadus..

vispār vari palasīties šeit par tāda tipa filtriem..

http://www.purepro.lv/lv/faq.html

http://www.efiltrai.lt/lv/Udens_Filtri/dzeramais_udens

un par tevis pieminēto mīkstināšanu/cietināšanu.. vai tad no piemaisijumiem tieši nemainas tas ūdens mīkstums/cietums?

mana galvenā problēma bija tā, ka pilsētā visas vecās trubas ir aizkaļķojušās.. dēļ kā arī aizkaļķojas čajņiks :D

0 0 atbildēt

Tagad var atkal normāli uztaisīt roltōnus.:D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt