Kupāti gatavi, siekala līdz zemei.
Galvenā atšķirība no desas ir tāda, ka ķiploku vietā tiek pievienoti sīpoli līdz pat trešdaļai svara. Un tiek cepti uz pannas.
Kamēr cepās kupāti, arī desas ir sapildītas un savērtas uz koka.
Kupāti gatavi, siekala līdz zemei.
Galvenā atšķirība no desas ir tāda, ka ķiploku vietā tiek pievienoti sīpoli līdz pat trešdaļai svara. Un tiek cepti uz pannas.
Kamēr cepās kupāti, arī desas ir sapildītas un savērtas uz koka.
Kūpinātava "Senču stilā"
Pats kūpēšanas process. Bez piebaldznieka būtu pavisam skumji.
Saule norietējusi un desiņas nokūpējušas.
Kas var būt labāks, ja ne mājās gatavota desa. Tur vismaz kārtīga gaļa ir iekšā
Ļoti laba recepte, vēl labāk sanāk, ja izmanto aitas zarnas, ja labi pameklē tad Rīgas centrāltirgū var atrast. Varbūt vari padalīties gaļas masas proporcijās, tās ir diezgan svarīgas,lai sanāktu sulīgas un garšīgas desiņas.