local-stats-pixel fb-conv-api

Ģipša rozes11

124 1

Kad cilvēks cep, ļauj viņam cept 😂 Tad nu šoreiz "uzcepu" ģipša rozes.

Tad nu devos kā riktīga cepēja uz celtniecības materiālu veikalu, iepirku 25 kg cementa un 4 kilo ģipsi. Ģipsi vispār nebija plānos pirkt, bet ar tām bitēm nekad neko nevar zināt.

Uz paciņas viss sarakstīts, attiecības tik un tik jājauc, bet cilvēkam vajag vienkāršotu valodu - tātad ņemam ģipsi, ieberam vēlamajā traukā un pamazām pievieno ūdeni, maisam līdz paliek krējumam līdzīga masa un pilda vēlamajās formās. Man šoreiz bija rožu keksiņu silikona formas, tad tās liku lietā. Sapildīju, sakratīju, lai nav burbuļi un atstāju sastingt uz nakti.

Rītā ar pva līmi un spīduļiem sadekorēju.

Tagad domāju, kur pielikt. Ja jums ir idejas, rakstiet komentāros.

124 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Vislabāk nolikt visredzamākā vietā,lai vienmēr atgādina ka vispirms izdomā ko kur vajag un tikai tad pērc n tos kilogramus materiālu ,stiep mājās un rīkojies ...

12 0 atbildēt

Apsveikt ar rozu pušķi kādu svarcēlāju!!! He he!!!

8 0 atbildēt

Vajadzēja ar cementu taisīt (tik tam smiltis jāpiejauc, vismaz 1:4, ja vien nebija gatavs masījums) ..

- tad varētu izmantot lai kādam pa galvu iedotu - ģipsis tomēr priekš tam ir par trauslu - galvaskausu būs grūti ielauzt..

P.S. manuprāt bezjēdzīgs pasākums ...

8 0 atbildēt

👍

7 0 atbildēt

👍

6 0 atbildēt

vajadzēja uzpurināt pūdercukuru un likt galdā

6 0 atbildēt

Jep, piekrītu Wolfam, vajadzēja no cementa taisīt, būtu daudz izturīgāks pasākums. (bet labākā attiecība būtu 1:3, nevis 4).Ieteiktu gatavo mūrjavu ar smalku frakciju, būtu tikai ūdens jāpiejauc. + iespējams iebetonēt jau kādu skrūvi piestiprināšanai. 😉

5 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt