local-stats-pixel

Ģeniāli padomi TEV!32

1614 3

Viss ģeniālais dažkārt ir TIK vienkāršs?! Tieši tāpēc piedāvāju ielūkoties padomos kuri noteikti tev noderēs.. It īpaši,ja šad tad mīli padarboties virtuvē, vai vismaz palīdzēt draudzenei! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1614 3 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 32

0/2000

Kas pie velna ir cepamā soda, un kāpēc omletes cepšanai jāatdala dzeltenums (varbūt kāda īpaša recepte?)? Parasti atdala dzeltenumus, kad cep biskvītus, un tml.

51 0 atbildēt

tagad jūtos atkal mazliet gudrāks emotion  jaiet mazgāt panna emotion

36 0 atbildēt

Oooooo! Dzīve kkas noderēs emotion

30 0 atbildēt

par to karoti, tas ir nopietni? kaut kā neticas,ka parasta karote dabūs smaku no rokām ārā.

19 1 atbildēt
Karsējot teflonu tu sabeigsi pannu un viss. Tā var darīt ar prastām bleķa pannām, bet kirš vēl tādas izmanto...
13 1 atbildēt

Vot, šito mammai parādīt, lai nekunkst, ka spokos nav nekā noderīga, te nu viņai būs. emotion

10 0 atbildēt
Njaaa... daudzus jau mūsu vecmāmiņas zināja un lidz ar to, ja nau zudis kontakts, arī daži no jaunākajām paaudzēm...
7 0 atbildēt

BEIDZOT SULKU PROBLEMA IR ATRISINATA PATEICOTIES DIVDALIGAJAM SUKLU PALIKNIM emotion

6 0 atbildēt

To pēdējo pamēģināšu pēc nākošās sīpolu griešanas ;D

5 0 atbildēt
Jua avatarsJua

Tik labi padomi, un tagat saderam kurš tos visus padomus aizmirsīs kad tie būs vajadzīgi vissvairāk... protams ka es... -.- :D

5 0 atbildēt

Ķer +

5 1 atbildēt

Es to spageti aparatu izmantotu lai noteiktu cik cilvekus varu pabarot ar savu kranu emotion

4 2 atbildēt

10. Un es visu laiku bojāju krūzītes ar beržamo pastu...

 

paldies!

2 0 atbildēt

Kpc sarezgi dzivi,ja trauku svami var vnk izlietne iemest?

3 1 atbildēt

Jā, par cieto maizi es zināju, tikai mēs viņu mērcējām biežāk pienā nekā ūdenī.

1 0 atbildēt

Wow, pārsteidzoši super padomi! :) Milzīgs + Tev! emotion

1 0 atbildēt

Paldies par padomiem MAN!

1 0 atbildēt

Tev nugan ir daudz plusu.

1 0 atbildēt

Piedegušu pannu var atmazgāt arī vienkāršāk.

Ielej tajā ūdeni, ieber sāli (kādu ēdamkaroti) un uzvāra. Pēc tam mazgā kā parasti. 

1 0 atbildēt

Ja vienu dzeltenumu jaaatdala, tad varbuut, bet ja daudz, tad vienkaarshaak ir olas iesist visas vienaa bljodaa, bet peec tam ar rokaam dzeltenumus vnk iznjemt un paarlikt citaa traukaa emotion

1 0 atbildēt