local-stats-pixel

Ģeniāli padomi TEV!32

1614 3

Viss ģeniālais dažkārt ir TIK vienkāršs?! Tieši tāpēc piedāvāju ielūkoties padomos kuri noteikti tev noderēs.. It īpaši,ja šad tad mīli padarboties virtuvē, vai vismaz palīdzēt draudzenei! emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1614 3 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 32

0/2000

Jā, par cieto maizi es zināju, tikai mēs viņu mērcējām biežāk pienā nekā ūdenī.

1 0 atbildēt

labs !

1 0 atbildēt

labs

0 0 atbildēt

man liekas ka tas pedejais gifs ir sudraba karote nevis vienkarshi metaala ?

0 0 atbildēt

7 attēlā  jaieskatās kātrīgi lai redzetu kur tur riktīgi ir jāskatās. :)

12 ar to maizi ir tā ka pēc tam kad maize atdziest vina ir tikpat cieta kā pirms tam.

0 0 atbildēt

Par 12. kā mana matemātikas skolotāja :"Var jau braukt uz Maskavu caur Ņujorku, bet mēs laikam iesim vieglāko ceļu!"

0 0 atbildēt

2. Jāizmanto keramikas trauki jo ar plastmasas nekas nesanāks, ar metāla vēl varētu izdoties.

Vēl ir variants ar otru nazi, bet labākais tomēr ir turēt mājās kādu asināšanai piemērotu rīku.

3. Nav obligāti jāizmanto digitālais, vienkārš mērtrauks arī nodrošina precizitāti.

14. Ir nopērkamas nerūsējošā tērauda "ziepes" tieši šadam nolūkam.

0 0 atbildēt

Nais. 

0 0 atbildēt

Kafijas nosēdumus var viegli notīrīt ar tiem pašiem kafijas biezumiem, kas paliek krūzītē. Vienkārši ar biezumiem kārtīgi krūze jāizberzē un pēc tam jānoskalo.

Nu, un piedegumu labāk notīrīt, ja piedegušajā traukā ielej ūdeni, ieber sodas un sāls maisījumu un tad mazliet pavāra.

Tas tā. Patiesībā daži no ieteikumiem ir visai labi.

0 0 atbildēt

neticās, ka tā karote palīdzētu! bet jebkāda ēdiena smaku no rokām un pannas var noņemt ar citrona šķēli. to gan esmu pārbaudījusi.

1 1 atbildēt