local-stats-pixel fb-conv-api

Bruņukrekls savām rokām20

441 0

Kā uztaisīt bruņukreklu savām rokām? Tas nav nemaz tik grūti un neprasa specifiskas iemaņas, vienīgi pacietību un čaklumu. Piedāvāju jūsu uzmanībai detalizētu ilustrētu pamācību.

Pirmkārt, izlemj, kādam nolūkam tu izmantosi savu bruņukreklu. Otrkārt, izvēlies nospraustajam mērķim atbilstošu materiālu. Treškārt, iegūsti gredzenus. Ceturtais solis – savieno gredzenus lieliskajās ķēžu bruņās. Aplūkosim sīkāk katru soli. Mērķus es patvaļīgi iedalīšu trīs kategorijās, katra no kurām uzreiz nosaka materiāla izvēli.

« 1  2  3 »
441 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Drīz degpunktā redzēsim jaunos bruņiniekusemotion

6 0 atbildēt

me gusta emotion

4 0 atbildēt

Diezvai palīdzēs pret ložu lietu. emotion

3 0 atbildēt

Visu cieņu cilvēkam, kam pietiek pacietības ar šo visu ņemties. Nav brīnums ka viduslaikos bruņas maksāja traku naudu. Tiesa gan, toreiz arī stieple bija pašam jāizgatavo.emotion

2 0 atbildēt
Darbiņš ne pajokam.
1 0 atbildēt

Uzloki bruņu krūšturi un stringus superbeibei!

1 0 atbildēt

Uj,LUVFF mācoties,patusējos kopā ar džekiem no seno cīņu kluba 'Senzeme',iedeva man uzlaikot 'nevēsturisku' bruņukreklu no atsperšeibām - 15kg.. teikšu tā,mugurā uzvelkot parvietot ir vieglāk,nekā somā nest. +par cinkotajiem bruņukrekliem - cinks ir kaitīgs plaušām,vasarā cinkotā bruņukreklā neiesaku staigāt.

1 0 atbildēt

Kodes nesaēdīs ?

2 1 atbildēt

man draugs piedalās tajās viduslaiku cīņās,vienreiz izmēģinājām vai spēj apturēt zobena triecienu,izturēja,kāja nenocirtās bet tie riņķi diezgan dziļi iegāja kājā.bija tais'ts no metināmās stieples.

1 0 atbildēt

Skatījos šito kādu laiku atpakaļ youtubē, ar urbi var dabūt gatavu tos aplīšus. Tā jau interesanti.

0 0 atbildēt
Hmm pirms kādām 5 minūtēm noskatījos filmu Pēdējais leģions un tagad tavs raksts. Nu tagad es gribu būt bruņinieks. A ja brauktu ar motociklu tāds arī mani spētu pasargāt?
0 0 atbildēt

es ar esmu bijis tādu uzvilcis. latgalē viens taisa.

0 0 atbildēt
Ārzemju interneta veikalos vai vēsturiskās rekonstrukcijas festivālos. Latvijā diez vai.
0 0 atbildēt

Pirms pāris gadiem biju uztaisijis mazu gabaliņu no cinkotas 4mm drāts, tīri intereses pēc cik izturīgs būs , nu ar cirvi sacirst bij pagrūti, bet bultas gāja cauri kā sviestam. Domāju būs jāuztaisa, jo kā nekā caur maskačku jābrauc cauri emotion

0 0 atbildēt

Smuki, un cik laika nepieciešams tādu kreklu uzadīt sory uzlocīt ?

0 2 atbildēt