local-stats-pixel fb-conv-api

9 lietas, kuras ikdienā mēs darām nepareizi!19

376 11

Heijā spocēni atradu šo rakstu par 9 lietām ko ikdienā mēs darā nepareizi.

1. Visbiežāk burku mēs veram vaļā, neizlaižot gaisu no tās. Viennozīmīgi tā ir daudz grūtāk to atvērt.

376 11 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

 Tomēr atveltiet pāris sekundes ūdens nokratīšanai no rokām un roku dvielis būs daudz sausāks

no shit! Apbrīnojama loģika, nekad nebiju iedomājies

23 0 atbildēt
Ta jau viss ir forši diezgan jedzigs raksts. Tikai japiebilst ka isti viri lai ataisitu burkas nažus neizmanto ja nevar ataisit ta dod sievam lai ar nazi ķimerejas. Ja nau sievu ta noliek lai vel pastav paris menešus un ta velreiz meģina emotion
24 2 atbildēt

1. Visas, kārtīgas, mājsaimnieces to jau zina, nevienam, kārtīgam, vecim tas nav vajadzīgs.  emotion  

2.  emotion Kāds, no bundžiņas. dzer ar salmiņu?

3. Man no trauka, tāpat, patīk labāk!

4. Kāda starpība kā lej? Galvenais ka lejās.

5. Kāda starpība kā atritina folliju?

6. Tā, ar laiku, vadi tiks pārlocīti, pušu, pie kontaktiem.

7. O! Labais!  emotion  

8.   emotion  Tas neko neatvieglo, bet tikai sarežģī.

9, emotion

16 0 atbildēt

4.vairāk ir nevis tas,ka no glāzes tālāk,bet gan pakas atvere ir uz augšu,tā nerodas gaisa burbulis un sula labāk līst ārā nešļakstoties.

Vēl viens paņēmiens ir izrurt pakas augšpusē,pretējā stūrītī no atveres caurumiņu,tad arī nerodas vakūms pakā.

13 0 atbildēt
Par to burku atvēršanu...Lai nebuutu jāčakaree naži,var ar elkoni pa vāka augšu uzsist,tāds pats efekts.
12 0 atbildēt
Balta apelsīnu sula??
12 0 atbildēt

1. Vispār gaiss tiek ielaists burkā, nevis izlaists. Pēc konservēšanas tur izveidojas neliels vakuums.

9 0 atbildēt
A ko darīt, ja esi tik dīvaina, ka tev garšo popkorna sēkliņas vairāk nekā popkorns?
9 2 atbildēt
Ātrāk ir burku tāpat atskruvēt nekā bakstīt ar nazi
5 0 atbildēt
elpojam arī nepareizi.... emotion
4 0 atbildēt
6. Neiesaku jo tā var pamatīgi sačakarēt vadus.
2 0 atbildēt
1. Vecmamma jau sen mācīja, ka tā ir vieglāk atvērt, tāpēc nekāds jaunums tas nav. Var vēl arī stipri uzsist ar kulaku pa burkas vāciņu, tas arī padarīs to vieglāk atskrūvējamu. 2. Vienu brīdi uzskatīju sevi par ğēniju, kad tā izdarīju, bet tagad izrādās, ka ne es vienīgais šo zinu emotion 3. Principā arī zināms, taču es daru savādāk: Novietoju paku horizontāli,pa vidu izveidoju apaļu caurumu ar nazi, un bļoda gatava! 4. Šito gan nezināju emotion 5. Ikdienā folliju nelietoju, tāpēc nemācēšu pateikt cik noderīgi tas ir 6. Dodu priekšroku līmlentei 7. Manuprāt noderīgākais padoms šajā rakstā 8. Man personīgi tās sēklas netraucē, pat dažreiz es viņas apēdu emotion 9. Lieka laika tērēšana, cik tad jākrata, lai būtu redzams rezultāts? Nenoderīgi... Kopumā ir okey, bet diez ko svaigi jaunumi tie nav.
2 0 atbildēt

Visi dzirdēti, pietam burkas ir daudz vieglāk un labāk atvērt ar karoti, jo naži bieži, kad salokās, bet karotes nekad! Neliku ne +, ne-, bet vnk tapēc, ka raksts jau labi izdomāts un tā, bet viss jau ir daudzreižu redzēts!

1 1 atbildēt

Un desmitā lieta būtu mācīties skaitīt

2 5 atbildēt