local-stats-pixel fb-conv-api

Man vēl nav jāpamet Igaunija!8

145 0

Man nav jādodas mājās kravāt koferus un pirkt vienvirziena biļeti, lai dotos uz dzimteni, jo Igaunijas konservatīva tautas partija (IKTP) nav ieguvusi vairākumu vakar notikušajās vēlēšanās.

145 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Piespiedu globalizācija izraisa nacionālisma atdzimšanu, pašsaglabāšanās instinkts. Mazajām tautiņām tikai nacionāla valsts ir iespēja turpināt savu eksistenci. Populisms ir "bēgļu" uzņemšana atsaucoties uz pensiju sistēmas pastāvēšanu. Nēģeri igauņiem pensijas nepelnīs, bet paši dzīvos uz pabalstiem. 

8 0 atbildēt

P.S. Kā vispār valstī, kur kultūras piemineklis ir Melngalvju nams, tāpat kā Latvijā, var izrādīt tādu nepatiku pret melnajiem?

6 0 atbildēt

Nacionālismu nevajag salīdiznāt ar nacismu, un nacionālisms mazām tautām ir ļoti vēlama īpašība, lai neizšķīstu uz pasaules tautu fona. Negribēt valstī lielu skaitu imigrantu ir gluži normāla parādība. Es arī gribu Latviju, kur latvieši būtu vismaz 90% no iedzīvotājiem.

7 1 atbildēt
Banu izcieti un esi atpakaļ?
3 1 atbildēt

Ja tas būtu nepieļaujami lielākajai daļai, tad tas arī nenotiktu, bet, lai arī ko tu neteiktu, cilvēki diez vai redz briesmas šajā apstāklī

2 0 atbildēt
Nenoliedzami, viena galējība rada citu! Bet globālajā mērogā skatoties nevar nemanīt mākslīgi radītus cēloņus masu migrācijai, galvenokārt ietekmējot ekonomiju. Radīt jukas sajaucot kopus kulturāli un etniski atšķirīgas cilvēkus ir nodoms! Par mērķi varam vēl parunāt. Piemēram, mūsu tauta: ja nav pietiekoša ekonomiski nodrošināta pamata dzīvei kas iekļauj pēcnācēju radīšanu, audzināšanu,veselības aprūpi utt., savā valstī, tad kas cilvēkam atliek ja ne meklēt izdzīvošanas iespējas ārpus tās? Izdzīvošanas instinktu nevar noliegt! Un tikai loģiski, ka pamatiedzīvotājiem nepatiks svešinieku un svešas kultūras ieplūdums, it sevišķi ja pastāv reāli draudi tam ka pamatiedzīvotāji būs mazākumā. Te jāpiebilst, ka nereti bez pamata tieši ar šiem draudiem manipulē politiķi cilvēkus savās interesēs. Esam tikai liecinieki notiekošajam... Lai kaut ko reāli varētu mainīt šajā juceklī ir jāpieaug to cilvēku skaitam ar kuriem nebūs iespējams manipulēt
1 0 atbildēt