local-stats-pixel fb-conv-api

mistika Latvijā (nlo)66

Vakar pīpējot uz balkona ieraudzīju dīvainas lietas, sīkas gaismiņas, kas kustas. parakņājoties internetā atradu ļoti interesantas lietas tepat spokos, noskatījos PONYs rakstu par interesantām gaismiņām debesīs [skat. 1. video] , nolēmu nedaudz parakņāties pa googli. Arī Itālijā bija novērojamas novērojams šāds fenomens jūnija sākumā. [skat. 2. video.], taču visvairāk ieinteresēja tieši 3. video, kas ir filmēts Jelgavā. Vai tiešām jāsāk gatavoties citplanētiešu invāzijai, vai arī kārtējais smalkais joks, ko izstrādā kāda augstāka varas instance. Lai arī kā tur būtu, tomēr visas šīs lietas kaut kā kopā saistas, ja arī smalks joks, tad kāpēc Latvijā? kam tas būtu izdevīgi? TELE2?







119 2 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

1. video - tās ir tās brīnumlaternas, kuras aizdedzina un tad viņas lido.

2. video neskatījos

3. video - es arī esmu šito redzējusi no rīta, kad vēl tumšs. Likās kaut kas līdzīgs mēnesim, bet mēnesis bija nedaudz nostāk pa kreisi un tas otrs izskatījās lielāks, bet pēc pāris  sekundēm tas pazuda. Nevis  lēni aizlidoja, bet pazuda. Arī Jelgavā.

Un vispār.. man liekas -visums ir tik neaptverami milzīgs. Kāpēc daudzi domā, ka mēs uz tā esam vienīgās  dzīvas būtnes?? Pa visu milzīgo visumu, visām planētām...

4 1 atbildēt

trešo es pats savām acīm esmu redzējis Rīgā pie lidostas rīga. Tādas pašas krāsas punkts debesīs bez skaņas. Par augstu lai būtu mašīnas uguns vai laterna. Pie tam man labi zināmā mežā - tur nekādu gaismas ķermeņu nav.

Atradās vienā punktā apmēram 10 minūtes. Aptuveni lidmašīnu nosēšanās trajektorijā, bet be kustības un skaņas. Lai gan bija ļoti gaišs tuvējos kokus neizgaismoja. Pazuda pēkšņi.

3 0 atbildēt

NLO - NEVAJAG LABAK ONANET

3 1 atbildēt

visi apkurījušies ;D

2 0 atbildēt

Šausma te jau katrs trešais ir kautko redzējis, laikam tā magnētiskā vētra būs iedarbojusies uz smadzenēm un tā rezultātā gar acīm zvaigznītes lido, vajag jau domāt loģiski, nevis kladzināt nezinu, kas tas ir, tas ir neizskaidrojami, ja tas tiešām būtu tik neizskaidrojami tad avīzēs un televīzijā, jau sen par to vien runātu!

3 1 atbildēt

Pēdējā video redzams Repše savā jaunajā uzvalkā!

2 0 atbildēt

jūs un jūsu svecītes un baloni ar ugunīti.. varu saderēt tur lidinās apkārt tas gej vampīrs ar bulēmiju no Twilight laikam vārdā Edvards :D viņš jau mums tāds baigi spožs

1 0 atbildēt

nav ko zāli pīpēt uz balkona emotion

2 1 atbildēt

ja da ble ja es ar sava mobilaa 0.5 megapixelu kameru nofilmeetu kk lidmashiinu da kaut vai meenesi neviens vien noticeetu ka tas ir nlo...

1 0 atbildēt

TELE 2 jaunā tarifa reklāma

1 0 atbildēt

Da nu,šie uz hesīti laikam atbrauca...

1 0 atbildēt

par gaisminaam kas kustaas latvijas debesiis :D karoch ir taads nopeerkams mini gaisa balons kuram iededzina degli un vinjsh lidinaas gaisaa! jau vienreiz zinaas par shito stastija pirms jauna gada! laikam zinas neklausaties!

1 0 atbildēt

1.esmu redzeejis ar.bet ar 4......nez moshka sputniki..........a to peedeejo esmu redzeeji kaadas 5 reizes.....tieshi tas pats LIELA SPOZHA BUMBA kura peec briizha taaakaa aizlido taalumaa....nez mosshka ar pavadonis ar atstarojoshaam spoguljplaatneem prieksh saules baterejaam taa atspiid.......nu tas taa mans pienjeemums

0 0 atbildēt

Tas Jelgavas NLO nemaz nav NLO. Tās ir tās spīdīgās bumbas [nezinu kā pareizi sauc], kuras laiž gaisā tāpat.

Parējie varētu būt arī īstenība. emotion

1 1 atbildēt

sitadas esmu redzejis ari cesis velu vakara zemu lido nekadas skanas nekas 

0 0 atbildēt

Kas tur liels, es ar vienu no "vņiem" aizvakar grapu dzēru! Normāli čaļi..

0 0 atbildēt

Smuki izskatās tie baloni, bet es esmu redzēji rīktīgo "lukturbalonu" ar dzīvo liesmu! :>>>

1 1 atbildēt
SaW avatarsSaW

Šonakt dobelē ap 1 naktī arī kko līdzīgu redzēju..

0 0 atbildēt

fake & gay

0 0 atbildēt

Spoku kreklu atbrauca nopirkt emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »