local-stats-pixel fb-conv-api

mistika Latvijā (nlo)66

Vakar pīpējot uz balkona ieraudzīju dīvainas lietas, sīkas gaismiņas, kas kustas. parakņājoties internetā atradu ļoti interesantas lietas tepat spokos, noskatījos PONYs rakstu par interesantām gaismiņām debesīs [skat. 1. video] , nolēmu nedaudz parakņāties pa googli. Arī Itālijā bija novērojamas novērojams šāds fenomens jūnija sākumā. [skat. 2. video.], taču visvairāk ieinteresēja tieši 3. video, kas ir filmēts Jelgavā. Vai tiešām jāsāk gatavoties citplanētiešu invāzijai, vai arī kārtējais smalkais joks, ko izstrādā kāda augstāka varas instance. Lai arī kā tur būtu, tomēr visas šīs lietas kaut kā kopā saistas, ja arī smalks joks, tad kāpēc Latvijā? kam tas būtu izdevīgi? TELE2?







119 2 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 66

0/2000

Tās ,visticamāk ,ir gaisā laižamās laternas,kuras iekšpusē aizdedzina un palaiž gaisā.tās lido,jo iekšieni piepilda siltums,gluži kā gaisa balonos.pēc kāda laika tās sadeg gaisā un nokrīt kā melni gruži.

nothing special

0 0 atbildēt

tagad ir vasara - daudz svētku, kāzas - daudzi laiž gaisā tos ķīniešu lukturus un viņi tak dažādās krāsās un liesma mirgo utt un, kad izdeg, tad arī pēkšņi pazūd :)

mēs, kad laidām tādu gaisā - it kā bija bezvējš, bet viņš diezgan tālu aizgāja. nosmējāmies, ka kaimiņi nu stāstīs satrauktus stāstus par nlo :))) ;D

0 0 atbildēt

3. video tas NEVAR būt brīnumlaterna, jo viņas kad palaiž, viņas uzreiz lido uz kādu virzienu, bet tā gaismiņa sākumā vnk karājās gaisā un nekustējās un tikai pēc kādas pusminūtas izkustējās!

0 0 atbildēt

lol kādi jums vēl citplanētieši? Tie ir visparastākie satelīti :D

0 0 atbildēt

Smuki izskatās tie baloni, bet es esmu redzēji rīktīgo "lukturbalonu" ar dzīvo liesmu! :>>>

1 1 atbildēt

Lampiņām vienkārši ballīte...

0 0 atbildēt

Spoku kreklu atbrauca nopirkt emotion

0 0 atbildēt

fake & gay

0 0 atbildēt

Upss aizvakar, bet pirms gada (ap šo pašu laiks- augusta sākumā) es to pašu redzēju cēsu rajonā es redzēju gaismiņas aplī kustas uz vidu un kustas uz āru- iespaidīgi

0 0 atbildēt

1.esmu redzeejis ar.bet ar 4......nez moshka sputniki..........a to peedeejo esmu redzeeji kaadas 5 reizes.....tieshi tas pats LIELA SPOZHA BUMBA kura peec briizha taaakaa aizlido taalumaa....nez mosshka ar pavadonis ar atstarojoshaam spoguljplaatneem prieksh saules baterejaam taa atspiid.......nu tas taa mans pienjeemums

0 0 atbildēt

Tas Jelgavas NLO nemaz nav NLO. Tās ir tās spīdīgās bumbas [nezinu kā pareizi sauc], kuras laiž gaisā tāpat.

Parējie varētu būt arī īstenība. emotion

1 1 atbildēt

sitadas esmu redzejis ari cesis velu vakara zemu lido nekadas skanas nekas 

0 0 atbildēt

Kas tur liels, es ar vienu no "vņiem" aizvakar grapu dzēru! Normāli čaļi..

0 0 atbildēt

globaala sasilshana :D saule saak lekt nevis no rita bet vakaraa :D P.S tas bija mans taalais prozhektors :D

0 0 atbildēt
SaW avatarsSaW

Šonakt dobelē ap 1 naktī arī kko līdzīgu redzēju..

0 0 atbildēt

1.video - jā,jā,tās ir tās laternas (ķīniešu izgudrojums).mēs tās ap Jāņiem laidām gaisā un ne vienu vien.viņas palido kādas 3 minūtes un sadeg turpat gaisā,nekādi nlo tie nav.

1 1 atbildēt

Bite savu bitīti palaida gaisā :D

0 0 atbildēt

es dzīvoju madonas raj. un vakar pirms vētras bija takā 1 vid.

0 0 atbildēt

1. video nekas īpaš, vai nu tie tur krāsaini gaisu baloni, vai nu ir tādi mirgojoši putniņi maziņi, kuri lido pa gaisu.Es esmu pati metusi debesīs =))

0 0 atbildēt

3. video saule :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »