local-stats-pixel fb-conv-api

mistika Latvijā (nlo)66

Vakar pīpējot uz balkona ieraudzīju dīvainas lietas, sīkas gaismiņas, kas kustas. parakņājoties internetā atradu ļoti interesantas lietas tepat spokos, noskatījos PONYs rakstu par interesantām gaismiņām debesīs [skat. 1. video] , nolēmu nedaudz parakņāties pa googli. Arī Itālijā bija novērojamas novērojams šāds fenomens jūnija sākumā. [skat. 2. video.], taču visvairāk ieinteresēja tieši 3. video, kas ir filmēts Jelgavā. Vai tiešām jāsāk gatavoties citplanētiešu invāzijai, vai arī kārtējais smalkais joks, ko izstrādā kāda augstāka varas instance. Lai arī kā tur būtu, tomēr visas šīs lietas kaut kā kopā saistas, ja arī smalks joks, tad kāpēc Latvijā? kam tas būtu izdevīgi? TELE2?







119 2 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 66

0/2000

Tu pipee uz balkona? savejais =D

1 1 atbildēt

1.video - jā,jā,tās ir tās laternas (ķīniešu izgudrojums).mēs tās ap Jāņiem laidām gaisā un ne vienu vien.viņas palido kādas 3 minūtes un sadeg turpat gaisā,nekādi nlo tie nav.

1 1 atbildēt

Bite savu bitīti palaida gaisā :D

0 0 atbildēt

es dzīvoju madonas raj. un vakar pirms vētras bija takā 1 vid.

0 0 atbildēt

1. video nekas īpaš, vai nu tie tur krāsaini gaisu baloni, vai nu ir tādi mirgojoši putniņi maziņi, kuri lido pa gaisu.Es esmu pati metusi debesīs =))

0 0 atbildēt

3. video saule :D

0 0 atbildēt

Man arī šitā bija, bēt apbēdināšu tevi.

Es jau riktīgi nobijos pasaucu mammu un viņa reāli par mani sāka rēk.

:D

 

Tās ir ķīniešu lampas ko laiž gaisā. ;)

0 0 atbildēt

globaala sasilshana :D saule saak lekt nevis no rita bet vakaraa :D P.S tas bija mans taalais prozhektors :D

0 0 atbildēt

lol kādi jums vēl citplanētieši? Tie ir visparastākie satelīti :D

0 0 atbildēt

Par pirmo video runājot jā gan, tās ir tās laternas.. :D nesen jūlija sākumā arī laidām.. diezgan skaisti un jautri skatīties kur aizlido.. bet viņas diezgan ātri aizlido, tad tik cilvēki skatās un brīnās, ka redz NLO ;DD

0 1 atbildēt

Fake and gay! emotion

0 1 atbildēt

es ar esmu redzŗjis tādas mazas tikai zilas gaismiņas kas lielā atrumā traucas uz priekšu un riņķo viena otrai apkārt.

0 2 atbildēt

Dzivoju liepaja netalu no ezera 5stava.. un tiesi tadu pasu lietu ka 3video es ar savu draudzeni redzeju pirms vasaras sakuma.. vins bija biski augstak pa 9stavenu maju gribeju nofilmet bet nesanaca jo negribejas palaist skatu garam un neredzet kur vins paliek.. BET kas tas pie velna ir neviens nezin.. emotion

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »