local-stats-pixel fb-conv-api

Zombiji, vampīri un vilkači7

237 1

Vai nav bail iziet tumsā ārā? Ja nu tur sagaida briesmonis, kas tev iekodīs un paliksi par tādu pašu? Būs pēc tam apkārt klīst ne dzīvam, ne mirušam, ne lopam, ne cilvēkam, alkstot pēc asīnīm, smadzenēm vai svaigas gaļas. Tas ir labākājā gadījumā, ja vien nekļūsi par barību nešķīstenim. Tas, ko daži varētu uzskatīt par dāvanu, mūžīgo pusdzīvi, esot kā narkomānam lomkā, diez vai tās īpašnieki tik viegli dala pa labi un pa kreisi. Varbūt arī nevar, bet šķiet, ka tas tomēr esot noticis diez gan viegli. Tikai viens kodiens, lai sāktos neatgriezeniskais. Diez vai liksies atpazīstami, bet to var sastapt arī mūsdienās un tas nav palicis viduslaiku izdomājumu kategorijā. Tā ir slimība, pret kuru nav zāļu. Saslimšana nozīmē nāves spriedumu. Tā nav likantropija, bet pavisam vienkārša trakumsērga. Cilvēcības zaudēšana tās iespaidā pielīdzinājās vai kļūšanai par dzīvnieku, bet kas var būt briesmīgāks par to? Tikai viens kodiens un esi siekalas apkārt šķaidošs lops.

237 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Vampīri , kā vampīri radās romānos. Zombiji hvz un vilkači... Hmm droši vien Kāds cilvēks aizgājhz tualeti pilnmēness laikā (caureja). Tad ors gāj melēt un tur bijis vilks. Uzskatijis , ka tas viņs... un tā radās vilkacis lol
6 1 atbildēt
No tā vairs nav jābaidās, bet kā ar ciplanētiešiem (vai citplanētiešiem), čupakabrām, vīriem melnā vai melnajiem vīriem un vēl pārējajām parādībām, ja tās tā var nosaukt?
3 0 atbildēt

Ballshit šitie briesmoņi ^^

0 0 atbildēt
Ar pirmo trapiju uz bildi emotion sito biju redzejis , sexiga tada emotion
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt