local-stats-pixel fb-conv-api

Spocīgas vietas26

71 1

Sveiki! 

Vienu dienu sēdējam ar draugu un domājām, ka vajadzētu izdarīt ko interesantu. Tā kā bija jau nakts, izdomājām, ka jāiegūst kāda adrenalīna deva :) tā nu sēdāmies mašīnā un sākām domāt kur ir kāda veca, pamesta māja, kur varētu būt spocīgi. Tā nu atcerējāmies kādu vecu rūpnīcu, kura ir pamesta un naktī jau pa gabalu uz kuru skatoties uzmetas zosāda :D  piegājām pie ieejas durvīm, kuras draugs attaisijā, bija dzirdamas dīvainas skaņas, kuru dēļ nobijāmies iet iekšā :D  ta nu kādu laiku staigājām gar to māju un vienu brīdi pat likās, ka tur iekšā varētu būt tā saucamie ''Bomži'' :D es paņēmu no bagažnieka mašīnas dankratu ( drošs paliek nedrošs) un devos strauji uz durvju pusi, līdz pamaniju ka otrajā stāvā kāds tiešām bija :D 

Secinājums tāds - nav alko - nav drosme - nav drosme - neko nevar pat ar dankratu izdarīt :D

tā nu es vēršos pie jums ar jautājumu!  varbūt kāds no jums zina kādu vietu, kur tiešām ir baisi Tukuma vai Rīgas rajonā iesākumam :) tiešām šādas lietas ir ieinteresējušas un gribas apskatīt, kā tur ir dienā un kā naktī - tākā lūdzu pasakiet kādas vietas, ja ienāk kas prātā, domāju, ka neesmu vienīgais, kas to gribētu uzzināt :)

71 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://perosigais
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Spocīgās vietas ir mana paradīze! emotionemotion

5 0 atbildēt

Iecavas vecā slimnīca.Ja kaut kur ir baisi tad tur tiešām ir.Vēl Iecavas vecā skaidu rūpnīca,kura tiešām atgādina šausmeni.

4 0 atbildēt

Ķekava ir laba vieta vecs nodedzis konservu cevs nakti baisi pastaigat pat ir jau stasti emotion

4 0 atbildēt

Zolitūdē netālu no Elites ir pamests slimnicas korpuss, Kurā savā laikā mira ļoti daudz mērinieku,Pie tam viņu līķi lai izsargātus no karantīnas tika aprakti tur pat.Tādēļ spoki tur ar var būt,Tikpat daudz cik apsargu un bomžu.Bet tā jau lieliska vieta lai paklailotu.

3 0 atbildēt

Latvijas Mākslas muzejs, pārbīties var līdz nejēgai gan naktī, gan dienā...

2 0 atbildēt

pastaigā pa maskačku ar mobīlo rokās ! Dabūsi adrenalīnu vairāk ka vajaga :D Bet nu vsp Ķemeru pamestie slimnīcas korpusi Tur līdz kādam 12 stāvam var uzrāpties tik pa nakti jāuzmanās ka nenopiš lejā a to tur sienas nau :D

1 0 atbildēt

Uz černobiļu negribu kamēr vēl neesmu bērnus radijis, jo negribas lai sikais ar 3 acim vai žaunām piedzimst :D

1 0 atbildēt

Njā kur tas ir??emotion

1 0 atbildēt

neesmu dzejnieks un rakstnieks tapec ari nav avize liekams raksts, Frax1s :)

 

Majas kur cilveki dabiga nave mirusi nav interesantas jo tur viss ok ;) majas kuras pasnavibas vai slepkavibas notikusas tur ir ta ka visas spalvas celjas stavus jau ieejot ;)

 

Ventspili tani pamestaja pilsetinja esmu bijis un tur nakti ir labi jaa :)

Kuldiga tai vulkana apsargi ja ir tad tikai pa dienu laikam :)  nu ja es nedomaju kadu citu vietu ;)

Paldies tiesam par ieteikumiem :) sarakstinu veidoju :) ja vel kads no savam pilsetam varetu ari paradit kur tas atrodas butu vispar  cupper :)

1 0 atbildēt

Iesaku pablandīties pa Baldones sanatoriju.

0 0 atbildēt

vot - zoljiks der :D  tenx :D

0 0 atbildēt

Uuu baisi, stāsts iz dzīves ... Žēl, ka tikai iesākums bija. Ne iztirzājuma ne nobeiguma emotion

0 0 atbildēt

Slokas papīrfabrika, Marienbāde, pamestais rehabilitācijas centrs "Laima" utt utt utt

tādas vietas ir riktīgi daudz.. 

pati vienu brīgi aizrāvos ar šīm pametajām ēkām.. un visas vinjas ir spocīgas pustumsā.

0 0 atbildēt

esmu bijis 2  bāzēs, bet diemžēl tad nebija vēl pavisam tumšs , bet tomēr jau kad paliku vienatnē palika tā jocīgi, jo likās, ka mani kāds vēro vislaik.

0 0 atbildēt

iesaku tew laist uzz kādu militāro bāzi.. pamestu protams... ;) tas manuprāt ir tiiri forši, bēt no apsargiem vajag mazliet uzmaniities, taču ne  visās bāzēs tādi ir, tomēr tas ir to  vērt...

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "pievelkat šito bildi  tuvak un pasatieties... " es redzu divus! tur austāk ir takā deguns skatās uz leju(to sievieti)!!!  

0 0 atbildēt

Rīga,Jugla papīrfabrika. Viņa ir pamesta bet ir arī kad brauc no mārkalnes ielas pāri sliedēm uz Salamandras ielu tur Salamandras ielā 1/4 ir laba māja bet viņā var tikt tikai pa logiem un man tur ir ļoti bail iet iekšā!!! NOPIETNI!emotion

0 0 atbildēt

baisiemotion

0 0 atbildēt

Mans Pagrabs Naktī :D

0 0 atbildēt

Paldies - katra pieminētā vieta ātrāk vai vēlāk tiks apmeklēta:)

 

Tukumā Skonto fabrika, cik draugs teica :) 

0 0 atbildēt