local-stats-pixel fb-conv-api

Spocīgas vietas26

71 1

Sveiki! 

Vienu dienu sēdējam ar draugu un domājām, ka vajadzētu izdarīt ko interesantu. Tā kā bija jau nakts, izdomājām, ka jāiegūst kāda adrenalīna deva :) tā nu sēdāmies mašīnā un sākām domāt kur ir kāda veca, pamesta māja, kur varētu būt spocīgi. Tā nu atcerējāmies kādu vecu rūpnīcu, kura ir pamesta un naktī jau pa gabalu uz kuru skatoties uzmetas zosāda :D  piegājām pie ieejas durvīm, kuras draugs attaisijā, bija dzirdamas dīvainas skaņas, kuru dēļ nobijāmies iet iekšā :D  ta nu kādu laiku staigājām gar to māju un vienu brīdi pat likās, ka tur iekšā varētu būt tā saucamie ''Bomži'' :D es paņēmu no bagažnieka mašīnas dankratu ( drošs paliek nedrošs) un devos strauji uz durvju pusi, līdz pamaniju ka otrajā stāvā kāds tiešām bija :D 

Secinājums tāds - nav alko - nav drosme - nav drosme - neko nevar pat ar dankratu izdarīt :D

tā nu es vēršos pie jums ar jautājumu!  varbūt kāds no jums zina kādu vietu, kur tiešām ir baisi Tukuma vai Rīgas rajonā iesākumam :) tiešām šādas lietas ir ieinteresējušas un gribas apskatīt, kā tur ir dienā un kā naktī - tākā lūdzu pasakiet kādas vietas, ja ienāk kas prātā, domāju, ka neesmu vienīgais, kas to gribētu uzzināt :)

71 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://perosigais
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Mans Pagrabs Naktī :D

0 0 atbildēt

Paldies - katra pieminētā vieta ātrāk vai vēlāk tiks apmeklēta:)

 

Tukumā Skonto fabrika, cik draugs teica :) 

0 0 atbildēt

Kur taa rupniica atrodas? un ka vina saucaas? Es so eeku sen,sen sapnii redzeeju. Tas paliek pat paraak spociigi, manaa sapnii sii eka bija tik pat liidziiga kaa sajaa bildee, un vina bija loti apseesta.

0 0 atbildēt