local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete, kura bija mirusi 27 minūtes, apgalvo, ka redzēja debesis23

326 0

Kāda sieviete ASV pēc atdzīvināšanas uzrakstīja spokainu ziņu savai ģimenei, sakot, ka viņa bija debesīs pēc tam, kad viņa bija mirusi 27 minūtes.

Tinas Haines no Fēniksas Arizonā sirds apstājās 2018. g. februārī, kad viņa ar savu vīru gatavojās doties pārgājienā. Viņa sabruka, bet kamēr ieradās ātra palīdzība, viņas vīram izdevās viņu atdzīvināt divreiz, sniedzot pirmo palīdzību.

326 0 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
Mēs jau dzīves laikā esam pakļauti stereotipiem par paradīzi un elli. Tapēc nav brīnums ka ieslīgstot pagaidu nāves skavās, smadzenes zīmē šīs vīzijas.
26 1 atbildēt

sapnīši, tikai un vienīgi sapnīši

14 1 atbildēt
Tas vienkārši ir sapnis. Zemapziņā ir ieskaidrots, ka pastāv paradīze un to nosapņojam tajā brīdī.
12 1 atbildēt

es biju lasījis, ka pēc sirds apstāšanās smadzenēm sākas skābekļa bads, tāpēc veidojas halucinācijas, līdzīgi kā tas ir nosmokot. Un tad katrs redz to, kas viņam ir tuvāk pie sirds. Sony izgudrotājs šitā sazīmēja walkman pleijerus, un vēl visādus tehnikas brīnumus, jo viņam galvā bija doma kaut ko izgudrot tehnisku. Attiecīgi, ja tas bābietis redzēja jēzu, nu tad viņai ir vieta klosterī.

11 2 atbildēt

Ir cilvēki, kuri atceras savas iepriekšējās dzīves. Viņi ir reāli cilvēki. Pēc sava tuvinieka nāves es izlasīju divas Maikla Ņūtona grāmatas par cilvēku hipnozi, kas aizved līdz pieredzei pirms dzimšanas - ja tam tic, mēs dzīvojam matrixā un tiekam restartēti pēc katras dzīves un sūtīti atpakaļ.

8 0 atbildēt
Bet ar tetovéjumiem taču debesīs netikt😂
5 0 atbildēt
Kas nu kuram ir debesis…
3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Mans tēvs visu savu mūžu par šo visu interesējas un pēta un viņš zin, kas ir pēc nomiršanas. Es arī to zinu, bet to daudziem ieskadrot ir grūti, ja pats cilvēks to nav pieredzējis, līdz ar to tālāk varu vairs nestāstīt par tikšanos ar Ciplanētiešiem, bet ar laiku cilvēce sapratīs un visi ticēs tam, kā pašlaik ir piemēram tas, ka visi tic (drīzāk zin), ka mēs dzīvojam uz zemeslodes!
1 0 atbildēt
Haotiski ķeburojumi uz papīra lapeles - cilvēks tajos ieraudzīs visu ko vēlas... Sieviete nebija mirusi 27 minūtes, jo tiklīdz cilvēks tiek reanimēts un pēc kāda laika tam atkal apstājas sirdsdarbība - laiku kopš pulsa pazušanas sāk skaitīt no jauna. Kopsummā, jā, iespējams, viņa arī bija piedzīvojusi klīnisko nāvi 27 minūtes, bet ne jau 27 minūtes no vietas... Es nenoliedzu to, ka nāve nav galējā piestātne un ka pēc tās var būt ir vēl kāds transcendetāls ceļš, tomēt, sivietes smadzenēm vairākas reizes tika pārtraukta skābekļa un barības vielu padeve smadzenēm, respektīvi, smadzenes pirmsnāves periodā izlaiž endorfīnus un cilvēki piedzīvo halucinācijas... Šie gadījumi (10-20%), kad cilvēki klīniskās nāves laikā piedzīvo reliģiskās atklāsmes - redz Jēzus, svētos Pēterus, Jāņus utt., dzīves laikā ir reliģiozi cilvēki, respektīvi, šeit mēs arī atrodam saknes tam, kāpēc tieši sekojošie motīvi tika piedzīvoti halucinēšanas periodā...
1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt