local-stats-pixel fb-conv-api

Rēgi fotogrāfijās146

2349 14

Ticēt rēgiem, vai neticēt - tas ir katra paša lēmums. Ir daudzi, kas apgalvo, ka spoki ir fantāzijas auglis, un to eksistencei nav ne pamatotu pierādījumu, ne fiziskas iespējamības. Tikmēr parādās aizvien vairāk pierādījumu un liecinieku novērojumu, kas apliecina pēcnāves dzīves esamību mūsu - dzīvo pasaulē. Šajā rakstā piedāvāju jums uzzināt interesantu informāciju par dažām no labākajām spoku fotogrāfijām._________________________________

... ... ...

2349 14 146 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 146

0/2000

fotošops vai vnk kautkādi foto gļuki, tādi rēgi, spoki nepastāv, jo cilvēkiem nav dvēseles !!! tas ir vienkārši to debilo dievticigo slimo cilvēku izdomājums, cilvēks ir dzivs pateicoties  tam ka orgāni darbojas sirds pumpē asinis u.t.t, CILVĒKU NEKUSTINA KAUTKADA DVĒSELE!!  tādēļ arī kad cilvēks nomirs viņs ari vairs, nekas no viņa nepaliek pāri!

1 8 atbildēt

Mana ome mak taisit labākus viltojumus

1 9 atbildēt

apraksts totals izdomājums

1 13 atbildēt

Hahahaha..... Tāda tipa raksti liek man uzsmaidīt. Cik stipri JŪS visi ticat tādās lietās?  2. 3. 6. 8. 10. bildes, vai tiešām kāds idiots fotografēs parastas kāpnes, lādi, kapu, altāru un citas bezjēdzīgas lietas, vienkārši no savas gribas? Pie tam tās visas tik neprofesionāli fotografētas, pat es amatieris speju nofotografēt labāk, bet ne par to runa. 9. nekas nav pierādīts, cilvēki ir tik uzticīgi un tic visam neparastajam, kas zin, iespējams tas ir parasts cilvēks, stāsts ir izdomāts. Par 7. neesmu pārliecināts, mani moka daudzi jautājumi, piemēram - Kāpēc pati istaba bez zībspuldzes ir 3-4 reizes gaišāka bildē ar spoku. Protams spoks ir lielāks, bet tas nav fakts, kas liecina par spoka esamību, tieši otrādāk, tas to noliedz. pie tam, paša spoka ķermenis ir pagriezts savādākā lenķī nekā blakussēdētājiem - Spoks daļēji iesprūdis galdā? Ir daudz jautājumi, bet šī bilde noteikti nav īsta, spoks, kas lielāks par cilvēku, kautkas pat alternatīvs parastiem spoku stāstiem(anekdotēm ;) ). 5. Kāpēc spoks dubultojas? Neticat, paskataties uz rokām, tās iet divās rindās. 4. Spoka roka un galva ir aiz cilvēka, pārējais ķermenis pirms cilvēka. Par 1. bildi neesmu drošs, bet ja vajag, spēšu to "izmeklēt" :D. Vispār tie spoku stāsti ir bērnu pasakas, protams, redz tie, kas tic, kas netic, nekad neredzēs. Neatklāšu kāda no "spokiem"(spoki.lv lietotāja) niku, bet teikšu - Mēģinājis mani iebiedēt ar sevis veidotām bildēm, es no sākuma pat iespējams noticēju uz sekundēm 5, bet vēlāk man tas likās pēc lēta photoshop trika. Triks izrādījās lētāks nekā es domāju, viņš pats sevi nodeva, vienā no bildēm bija viņa draugs, pūsdams dūmus objektīvā, kas bija līdzīgs spokiem citajās bildēs. Tas nedaudz atkāpjoties no šīm te figūrām. Spoku stāstus pats agrā bērnība esmu piedzīvojis. Kad bija gadi 4-5 mira kāda veca sieviete, kas nodarbojās ar melno maģiju(kautkādām tādām lietām), viņa bija pazīstama manam tēvam. No tās viņam tika vecs spogulis, ko viņš novietoja mājas gaitenī, visu laiku, kad gāju garām mani pārņēma šausmas, spogulī parādījās dažādas figūras, vēlāk, tās parādījās ne tikai spogulī. Galu galā, es no bailēm un arī dusmām to spoguli sasitu, tēvs nebija visai laimīgs, jo spogulis tiešām bija ļoti vecs un vērtīgs. Tas, kā man beidzās ticība tāda tipa lietās ir atsevišķs stāsts.

3 15 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »