local-stats-pixel fb-conv-api

Okultais komunisms21

542 0

Tāpat kā nebija seksa, tāpat arī Padomju savienībā nebija oklutisma. Visi būvēja sociālismu. Dzīvi bez māņiem, stingrā materialistiskā kārtībā. Lai gan pamati, uz kuriem iekārta tika celta, bija senāki nekā atmiņa par tiem. Kuri zināja, klusēja, ja gribēja dzīvot, bet vai varētu arī ko pastāštīt? Visus saziņas līdzekļus tāpat kontrolēja cenzūra.

Radies no Ļenina un Marksa mācības, tas pārņēma Krieviju. Stāsti par visaptverošu strādnieku kustību, kas pierasīja pārmaiņas un proletariāta varu, bija tikai daļa no leģendas. Vai meliem, kas tika padarīti par ikdienas normu. Cilvēki pašiem to nezinot lietoja tipiskus masonus simbolus kā sirpi un āmuru. Vai arī piecstaru zvaigzni. Tika radītas monumetālas būves, kuru funkcionalitāte bija paredzēta cilvēku paverdzināšanai.

Cik ļoti tas ietekmēja cilvēkus? No reliģiozākās nācijas krievi kļuva par bezdievjiem, kuri pielūdza partiju, bet paši domāja, ka dzīvo socreālismā un Ļenins ir vadonis, kurš atnesis apgaismību, nokratot kapitālisma važas. Un pat nepadomāja, kāpēc gan balzamēta mūmija ir jātur Sarkanajā laukumā?

542 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Ļoti daudzas senās politiskās ideloģijas ir dziļi balstītas uz okultismu, enerģētiku u.t.t... Iesaku palasīt par slepenajām reliģiskajām organizācijām un, ka viņas ir ietekmējušas politisko gaitu un arī iesaku palasīt par daudziem politiskajiem revolucionāriem un filozofiem, kuri bija vienotos grupējumos piemēram Kārls Markss.... Tā ir interesanta tēma... Ja godīgi, tad varētu teikt, ka daudzas lietas, ko mūsdienās cenšās bīdīt politikā ļoti ļoti dziļi saknēs tikai balstās uz kādu reliģiju, maģiju vai okultu vai kādu dēmonu/garu... Izklausās dīvaini, bet tā ir patiesība.

4 0 atbildēt

ūber labs.

3 0 atbildēt

"Radies no Ļenina un Marksa mācības, tas pārņēma Krieviju."? Kļūda. Akvārijā guļošais iebalzamētais plikpauris ar bārdiņu, dzīvs esot, pārlasijās karla marksa (nevis ļeņina un marksa) idejas, un saoratēja pūlim pilnas ausis. Un padumjās savienības un hitlera režīma pamatā bija karla marksa idejas, tik katrā tās tika interpretētas nedaudz atšķirīgi, tāpēc pirmsākumos abi režīmi cieši čomojās.

4 1 atbildēt

ne vienmēr virspusēji redzamais ir noteicošais. ir pasaules vēsturē gana daudz piemēru, kuros aiz lieliem notikumiem ir stāvējušas itkā nesaistīti cilvēki, organizācijas. pasaules vēsturē ir daudz miglainu notikumu, kurus cenšās dažādi skaidrot, bet tā arī nespējot galēji pierādīt un pamatot.

1 0 atbildēt

Jā, par tiem revolucionāriem piekrītu. Liela daļa krievu kā bija tā arī palika un joprojām ir neziglītoti zemniekdēli. Taču mans jautājums bija vairāk uz to, kāpēc lai revolucionāri izvēlētos tik acīredzamu tumšo spēku pielūgšanu. Tikpat kā mašu pašnāviba tas sanāk

1 0 atbildēt
Vot beidzot normāls raksts par PSRS un vēl jo projām ir cilvēki, kas tic Komonismam. Sviests, cilvēkiem patīk būt akliem un tādi atkal sāk ar vien vairāk parādīties. p.s. un manuprāt tā zombēšana notiek visur un visos laikos. Un jebkurā valdošajā sistēmā, dažos vairāk, dažos mazāk. Un ne par kam cilvēce negrib atjēgties, mazs skaits jā, bet vairumam patīk dzīvot akliem.
1 0 atbildēt

ā, tātad tas ir saistīts ar "nāves starojumu"? par to nedaudz zinu, arī senajos laikos un ne tik senajos maģijā ļoti čakli ir izmantojuši ar to saistītos materiālus. 

  par mega rituāliem piekrītu.  ir pat apmēram skaidrs darbības mehānisms.

  ko Tu domāji ar to follijas dāvaniņu?

par baru perfekti pateici. pilnībā piekrītu. pašam dikti patīk reliģiju tēma šinī sakarā. visā pasaulē ir reliģijas tādas un šītādas, cilvēki pat plēšās dēļ tā visa. bet neviens, neviens no tā bara neapjēdz ka reliģija tikai slauc cilvēku. un ne jau nauda ir tas galvenais "pieniņš", bet gan kaut kas daudz vērtīgāks par naudiņu.

  okulto tēmu necilā un necilās. tas tāpēc, ka tur slēpjās daudz lielāka vara un procesi, kā jeb kur citur.  pirms pārsimts gadiem pāri pasaulei pārvēlās kristietības vilnis un noslaucija cilvēku zināšanas un atmiņu...par okultismu. un kāds bija ieguvums no tā procesa? elementārs, bet ultra svarīgs - tikai iznīcināti konkurenti šajā sakarā. tagad cilvēkiem ir tikai zināšanu drumstalas, ne zināšanas, kas tos padara nespējīgus pretoties šīm lietām.

  ps. vai ar tevi var sazināties te spokos, jeb tu te tikai garām ejot?

0 0 atbildēt

bet pastāv taču varbūtība, ka arī bara slaucēji ir tikai skrūvītes lielākā slaukšanas projektā, par kuru viņi paši pat var neapjēgt?

0 0 atbildēt

Nemuļķo sevi! Pēc Otrā pasaules kara komunisms PSRS nebija, un sociālisms ne tik! Vēlāk iznāks raksts (Manā profilā), par komunismu, un ka neviena valsts nav cienījusi komunisma idejas, bet tikai runā. To var salīdzināt ar to ka viens bērns kuram ir 5. nesekmīgais mācību vielas un viņš saka ka viņš mācās.

0 0 atbildēt