local-stats-pixel fb-conv-api

Mans spoku stāstiņš.62

288 9

Iepriekš rakstiju, par mātes spoku stāstiņu, bet nu izdomāju uzrakstīt, par manu atgadījumu.

 

Tas bija pirms 2 gadiem. Mēs jau 4~ mēnešus bijām ievākušies jaunā mājā. Mājai patiesībā ir 70+ gadi, bet mēs 4 gadus viņu restaurējām lēnām līdz viss bija kārtībā. Visulaiku mana istaba bija 1majā stāvā. Otrajā stāvā bija viena puse māsai istaba atdalīta. Vienu reizi atbrauca vecāmamma. Viņa uz augšstāvu netiek, tāpēc manā istabā vajadzēja viņai gulēt. Man vajadzēja gulēt otrā stāvā otrā pusē. Nu visbija labī līdz 3~ naktī dzirdēju, kad kāds staigā blakus. Šokā sastingu un tā gulēju 30min~ tad jau nodomāju, kad nekas vairāk nebūs. Bet dzirdu, kad atkal kautkas nāk uz manu pusi. ( Grīda nebija pabeigta, tāpēc tākā čikstēja) Un tākā apstājas man gāndrīz blakus. Tad es sadzirdēju, kad kāds elso. Nu tad es gāndrīz visu mani sirdstrieka ķēra. Gulēju sastindzis 2h~ Un tad jau lēnām ausa saule un viss izbeidzās. Pārbijies gāju lejā.

Nākamajā nakti es gulēju 1majā stāvā uz dīvāna. Pūlkstens bija 1~ Dzirdu, kad mātei telefons zvana. Izrādās, māsa zvana no savas istabas. Viņa gāndrīz bija aizmigusi un pēkšņi visas gaismas ieslēgušās. ( Lieta tāda, kad viņas lielā gaisma, var ieslēgties tikkai ieskrūvējot, jo tad nebija elektrība kārtīgi otrajā stāvā ievilkta) Un gaisma pēc 10 ~ sec izsledzās. Viņa nāca lejā uz otra dīvāna gulēt. Un tajā nakti varēja dzirdēt, kad kāds pa otrostāvu staigā. Bet neviens tur nebija.. Un tad māte aizgāja uz baznīcu un ar mācītāju parunāja, vai kkas tāds. īsti neatceros. Un nu jau 1+ gads, kā guļu otrajā stāvā un nekas nav bijis.

288 9 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Kad izaugšu, būšu mācītājs... Padzīšu visus pedofīlus savā rajonā. ^^

13 0 atbildēt

Baisi!!! Bet varbūt tur kāds vnk pa nakti staigāja!! Piemēram es kādreiz staigāju, kad gulējo citur ci*s!!! Vienreiz māsīcu baigi nobiedēju! Viņa teica, ka es pat biju pie galda piegājis un ar dūri uzsitis!

4 1 atbildēt

viskur viskas dzirdets, bet pasam nekas nav atgadijies..

3 0 atbildēt

Piedod, bet es nesaprotu, kas tur fail?

atbildot uz niks komentāru "FAIL!!!!!!!:D::D:D:D "  

3 0 atbildēt

baisi paliek, kad iedomājos to sajūtu, kad jūti, ka blakus kāds ir un dzirdi elpu.... scarrrry...

3 0 atbildēt

es jau nu vairs neatgrieztos taja maja .. brrrr

3 0 atbildēt

es sen jau no tas maaajas buutu lasijusies prom ;D

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " FAIL!!!!!!!:D::D:D:D " kur tieši?  

2 0 atbildēt

O spoku tēma.Man arī ir ko pastāstīt ;D

Pirms kādiem pāris gadiem paliku pa nakti pie omes,jo viņa brauca uz Liepāju un kādam bija jāpaliek,jāpieskata māja,suns un kaķi.Biju tur kopā ar māsīcu.Ap kādiem 2 pa nakti piecēlos,jo bija dzirdama skaņa it kā kāds ar kaut ko sistu pa metāla mucu,no sākuma domāju,ka man kādi gļuki,jo māsīca blakus gultā,joprojām gulēja,lai gan arī suns man blakus kaut ko dzirdēja.Pēc kāda laika viss apklusa,devos gulēt tālāk,līdz pamodos no tā,ka kāds klusā,aizsmakušā balsī sauca pēc palīdzības,suns ļoti cieši skatījās uz aizvērtajām istabas durvīm un tad tās pēkšņi atvērās,taču aiz tām neviena nebija.Pāris sekundes tās pastāvēja vaļā un tad pēkšņi aizcirtās.Mājā kurā paliku ir nomiruši omes abi vecāki,gulēju istabā,kur nomirusi viņas māte.

Viņas tēvs nomira otrajā stāvā,kur arī reizēm nakšņoju.Reiz pa nakti savajadzējās uz tualeti tāpēc gāju lejā.Man par pārsteigumu,nostājoties kāpņu galā,sev tieši pretī redzēju sakņupušu vīrieti,kurš uz mani lūkojās,ātri ieslēdzu gaismu un konstatēju,ka man priekšā vairs nekā nav.Lieki teikt,ka gulēt pēc tā vairs nespēju,arī gulēt otrajā stāvā bija bail vēl labu laiku.

2 0 atbildēt

baisi gan

1 0 atbildēt

Vajadzēja nopirsties,lai kas tas arī būtu-tas ātri vien pazustu :D

1 0 atbildēt

 BAISI.

1 0 atbildēt

atbildot uz divi komentāru "EM>atbildot uz apokalipse komentāru "   Jā... "   ja ir vēlme gudri dirst, noskaidro,ka to,kas bija tavam draugam sauc par p=a=r=a=n=o=j=u!

     Un,ja netici mistiskām lietām uc, ko dari te? Starpcitu, tādu neta gudreļu bezjēdzīgie "padomi" nu lekšana *augstāk par savu dirsu* nekādu iespaidu neatstāj,vismaz ne uz mani, varbūt tikai pajoļiem bez sava viedokļa, kas var iemest plusiņus :) chill.

1 0 atbildēt

Man laukos sausenē arī var dzirdēt, ka kāds smagi elso... Es tur vairs neeju.

1 0 atbildēt

Interesants stāsts. emotion

Bet man pašai arī ir ko pastāstīt. emotion Tas nebūs par mani, bet draugu, kurš vasarā dzīvo paspocīgā mājā. emotion

Stāstu man izstāstīja viņa mamma. Kad X bija 5 gadi, viņš gulēja otrā stāva, kur parasti guļ viņa mamma. X māte tajā brīdī atradās lejā virtuvē, kur ar draudzeni malkoja kafiju. Viss noritēja kā tav vajadzētu noritēt, bet pēkšņi māte izdzirdēja, ka kāds bļauj un raud. Māte pa visam žigli skrēja uz savu izstabu pie dēla. Māte ieskrējusi istabā redzēja dēlu raudam un norādot ar pirkstu, skatamies uz krēsla. Māte jautāja dēlam, kas ir noticis, kāpēc viņš raud? Dēls šņukstot atbildēja - zalš onkuvis kēslā šēž [zaļš onkulis krēslā sēž] . Māte bērnu paņēmusi, gāja lejā nedaudz sabijusies. Ir, kas tic un ir, kas netic. Es persōnīgi ticu, jo stāsta beigās man pateica, ka tajā mājā ir nomiruši vairāki cilvēki un dzīvnieki - Ugunsdzēsējs, kas iekrita akā un noslīka, ārsts, ārsta palīdze [māsiņa] . Laikā, kad man to visu stāstīja kaķis tobrīd skatījās uz durvīm, kuras veda uz otro stāvu. Cik man ir zināms, tad dzīvnieki redz mirušos. Un tajā brīdi neko labi nejutos. Pēc neilga laika, šīs durvis pašas no sevis atvērās, un tad es tiešām biju pārbijusies, jo šīs durvis bija aizstaisītas ļoti stingi.. Tik stingi, kad es pati viņas knapi varēju atvērt. Viss šis vakars man bija baiss. Kad gāju mājās, man bija jāiet gar baznīcu un tas nepavisam nebija forši. Nākošajā dienā man šī zēna mamma paziņoja, ka viņi brauc uz Rīgu un, ka man būs jāpieskata kaķis. Tad nu vienu nedēļu man pa vakariem bija jāiet uz šo spocīgo māju un jābaro dzīvnieciņš.

 

Man ir baisi jau rakstot... emotion

1 0 atbildēt

Mamma jau sākumā itkā uz to īpaši nesasprindzinājās tā, bet mēs ar māsu nākamo nakti nebijām mājās un laidam party vai kko tādu. Un tad tanī naktī viņa dzirdēja, kad kāds augšstāvā staigā. Tad noticēja.

1 0 atbildēt

Agrak es dziivoju laukos...

Tur ir bijusi arii daudzi bailiigi notiku kas man taa iedod.... Nez varbut man uztaisiit tadu maopiiti tur kur es stastu tos stastus?

3 2 atbildēt

sabiedēji.

1 0 atbildēt

pieņumu, ka realitātē tas ir ļoooti scarrrrry

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »