local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu kosmonauts uzskata, ka cilvēkus uz Marsa sagaidīs cita dzīvība14

214 1

Vai ir iespējams, ka krievu kosmonautiem ir zināms kaut kas, kas nav zināms NASA? Spriežot pēc nesenajām intervijām ar kosmonautiem atbilde varētu būt "Da!". It īpaši, ja tas attiecas uz tēmu par dzīvības iespējamību uz citām planētām.

Piemēram, kosmonauts Ivans Vāgners Starptautiskajā kosmosa stacijā (SKS) novēroja 5 NLO un par to gluži ikdienišķā manierē padalījās savā Twitter kontā. Varbūt kādam tas palika nepamanīts, bet krievu astrobiologi nesen ziņoja par fosfīna atklāšanu Venēras atmosfērā - fosfīna klātbūtne var liecināt par dzīvības klātbūtni. Turklāt pēc šī paziņojuma Sergejs Kuds-Sverčoks, kas gatavojas kļūt par SKS komandas locekli, intervijā atklāja, ka viņus apmāca kā sazināties ar citplanētiešiem.

214 1 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Cita dzīvība gan. Kad pirmais 'Zemietis' nolaidīsies uz Marsa, tad viņš/viņa būs Marsietis...emotion

https://media.tenor.com/images/8a6a288363d0bfd2d4bbe6971d19eaa8/tenor.gif

9 1 atbildēt

Es neticu, ka uz Marsa varētu pastāvēt augsti attīstītas dzīvības formas- vienīgais kas tur varētu izdzīvot ir mikroorganismi..

Uz Venēras - par iespēju ka augšējos atmosfēras slānos ir dzīvība- par to runā jau sen - tur pilnīgi piemēroti apstākļi dzīvības pastāvēšanai, bet uz virsmas- +400 grādos .. nu neticu (kaut gan uz zemes ir vietas kur tādos apstākļos ir dzīvība- bet gan jāpiebilst tur ir šķidrs ūdens.. )

P.S. pēc teorija ūdens var būt šķidrs līdz pat 3000 grādiem (milzu spiedienā) .. tad nu gan tas vairs nav iespējams nekādos apstākļos..

7 0 atbildēt

Gan jau ka ir tur dzīvība. Piem es ticu. Nevar būt ka tikai uz zemes ir dzīvība .

7 0 atbildēt

Dzīvība ir pārāk plašs jēdziens. Nevar izslēgt, ka tur varētu eksistēt kādi mikroorganismi, bet tas nenozīmē, ka tur mūs sagaidīs marsieši 😄

Uzskatu, ka var pastāvēt arī augstākas dzīvības formas pat visai ektrēmos apstākļos, bet tas nenozīmē, ka uz katras mūsu Saules sistēmas planētas vai to pavadoņa ir dzīvība. Nevar izslēgt, ka varbūt arī pastāv neorganiska "dzīvība", varbūt vispār nevieliska. Līdz ar to, tādai nemaz nevajag "transporta līdzekli".

3 0 atbildēt

Mani vienmēr mulsina jautājums - ja jau zemieši tik cītīgi meklē dzīvību uz citām planētām, kāpēc ir tik zema interese par dzīvības formām tepat uz Zemes?

Piemēram, okeāns? Zemāk par 500m atzīmi tas ir praktiski neizpētīts.

Vai tiešām tur lejā nav saprātīgu būtņu? Tas ir neiespējami!

3 2 atbildēt

Nu ja un kaa filmaas vairums citplaneetieshi runaa angliski 🙂

0 0 atbildēt

Vismaz viņiem ķīnieši nesadirsa dzīvi...

0 0 atbildēt

Pieņemot to, ka cilvēks ir spējīgs domāt tikai tik tālu, cik ļauj viņa zināšanas par konkrētām lietām, tad būtu muļķīgi pieņemt, ka starp triljoniem galaktiku, nav nevienas planētas ar dzīvību uz tām.

0 0 atbildēt