local-stats-pixel fb-conv-api

Ko NASA slēpj? TOP 10 sazvērestību teorijas5

316 0

NASA moto ir "For the benefit of all" jeb "visu labā". Cēls mērķis, bet daudzas reizes Amerikas kosmosa aģentūras darbība ir bijusi viss kas cits, bet ne darbība kopējā labuma vārdā. Nemaz nerunājot par to, ka NASA aprij nereāli lielus līdzekļus, sniedzot par tiem vājus vai krietni vidējus rezultātus. Tā ir organizācija, kas nav īpaši ieinteresēta, lai tu uzzinātu par to vairāk.

Kosmosa aģentūra nodarbojas ar kosmosa pētniecību un aviāciju, bet tā ir izstrādājusi vai bijusi iesaistīta dažādu lidmašīnu izveidē. Tā ir nogādājusi cilvēkus uz Mēness, zondes pēta Marsu un mums ir Plutona fotogrāfijas. Daudzas lietas ir publiskotas, bet pavisam noteikti ir lietas, kas ir palikušas neatklātas. NASA patiesā devīze varētu būt "Nekad tieša atbilde. Apejot patiesību kopš 1947. g.".

316 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

daļa apsalūtas muļķības, daļa patiesība..

vērpes dzinējs- fizika to neaizliedz.. par pārsniegto gaismas ātrumu - tāds fakts tiešām tika paziņots, tikai pēcāk izrādijās ka tā ir mērijumu kļuda...

Ķīnai tiešām ir lielas ambīcijas kosmosa izpētē, cik nu viņi tālu tiks- tas cits jautājums... 

Par operāciju "sasprade" - jā FonBrauns, pats padevās ASV, un nodeva visus W-2 rasējumus, apmaiņai pret to ka neviens no viņa komandas necietīs..  krieviem palika tikai drupačas.. 

Par Chelinger katastrofu - tiešām esot bijis brīdinājums, ka starts zemās gaisa temp. dēļ jātceļ, bet tā kā tas starts bija daļēji politisks- un iepriekš izraklamēts, tad neviens to neatcēla..  - uz porta bija civilpersona- skolotāja, starts notika tiešraidē, daudzās valstīs.. 

Par NLO - bieži vien kadrā trāpās putni, lidojoši politelēna maisiņi utt.. tiešraidēs tas nav retums.. tas uz zemes, kosmosā mazliet savādāk, tā kā tur nav gaisa, tad noteikt priekšmeta attālumu un precīzo izmērus, nav tik vienkārši.. - gaismas atstarošanās, un izkliedes dēļ.. (precīzāk, tādēļ ka nav izkliedes).. puteklis centimetra attālumā, un milzīgs kosmosa kuģis 100Km attālumā var izskatīties pilnīgi vienādi ....

7 0 atbildēt

NLO - Neaprakstāmi Laba Omīte. emotion 

6 3 atbildēt
Lestet tu raksti viss lielāko hui(ņ)u, un arī pašu interesantāko..
2 1 atbildēt
Sen zināju ka patiesībā slēpjas tur ara
1 0 atbildēt