local-stats-pixel fb-conv-api

Hauskas pils - vārti uz elli17

383 0

Pasaulē ir ne mazums apsēstu vietu. Noteikti zināsiet kādu spoku apsēstu pili, bet Hauskas pils Čehijā, netālu no Prāgas, ir kaut kas īpašs. Pēc nostāstiem tie esot vārti uz elli. Kā tas ir iespējams, ka cilvēki uzskata 13. gs. būvēto pili par kaut ko tik briesmīgu?

383 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Varbūt pils ir uzbūvēta uz kādas plaisas, no kuras izplūst gāze no pazemes, kuru "mazliet" saostoties, sāk rādīties interesantas lietas?

33 0 atbildēt

tas ir figņa ! es svētdienas rītam atstāju pie gulta aliņu, un no rīta tas bija...TUKŠ !

14 0 atbildēt

un tagad pamēģinam ierubīt loģiku - jebkuros laikos tādu celtni uzbūvēt nozīmē kolosāli materiālie ieguldījumi, un ja reiz senajie gribeja aiztaisit caurumu -kapec jābūvē dzīvojamā māja. spriežot pēc attēliem, pils kā reiz ir bijis konventa tipa cietoksnis, un logi , arī falšie, ir radīti pēc tam -sekojot vēlākām izmantošanas vajadzībām un estētikai -piemērs -mūsu pašu Rīgas pils. Attālinātība no trafika un pils novietojums uz klints, liek domāt ka tā būvēta kā patvērums nemierīgajos laikos, tie paši apstākļi arī nosaka pils mazapdzīvotību -nu gan jau kāds no jums paranoiķiem ir sapņojis par  pretakopolipses bunkuru dziļi mežā emotion ejam tālāk - par zīmējumiem - nu kapēc  seniem zīmējumiem pieškir nezinu tur -sakrālu vai fantastisku nozīmi, nu vai ma;gisku,,,,neaizmirstam ka arī tajos laikos dzīvoja prasti cilvēki kam patik zīmēt  fantastiskas idejas, tāpatvien. nu kā spocēnem uzcept murgainu rakstu. Tālāk -kur ir tas baisais caurums ?  a tie spoki -nu kur mūsdienās lai atrod tūrisma objektu -pili, bez spoka ? pat musu dundagas pilī kaukāda zaļā jumprava tusēja.  ai apnika, sveiciens spoku un mistikas faniem. ak jā, es to visu loģiski izsecināju, ja parakatos avotos, gan jau kautko līdzīgu atrastu.

4 0 atbildēt
Interesanti+
4 0 atbildēt

--Čau ,kur esi ??

--ellē

--Ok .kad būsi laukā no darba ,uzzvani !!-))))

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Nu kapec man vajadzeja meginat iedomaties to cilveka,vardes un buldoga krustojumu...?!!! emotion 

0 0 atbildēt

Spoki ir huiņa!

1 1 atbildēt
Čehi parasti tās pilis iznomā pornofilmu režisoriem kur smukas filmas uzņemt!emotion
0 0 atbildēt
Njā, būtu tik vēl vairāk info par to mistisko caurumu…
0 0 atbildēt