local-stats-pixel fb-conv-api

Gārdžļa6

23 1

Pagiadām tas gan vēl neesot apstiprināts, tomēr modernās dēkas vēsta, ka aktīvisti, kuri ir tikuši pie laboratoriju aprīkojuma, jo patreiz daudzi cenšas darīt visu iespējamo, lai atrastu kaut kāda veida līdzekļus cīņai ar visiem zināmo vīrusa epidēmiju, ir apvienojušies un brīvajā laikā starp paraugu analizēšanas laiku, iesaistījušies projektā, kurš paredz pesticīdus aizstāt ar videi nekaitīgāku alternatīvu, cīņai ar insektiem un citiem kaitēkļiem, kuri apdraud ražu, lai nodrošinātu planētas pamatīgās populācijas iespēju būt pārtikušiem.

Oficiālu datu gan patreiz neesot un valstu institūcijas neko tādu neapstiprina, tomēr laboratoriju apkaimē strādājošie zinot stāstīt, ka laboratorijas bieži vien liek likvidēt savādus konteinerus ar dažāda veida neatpazīstamām dzīvības formām.

Apgaitnieks kādai laboratorijai - Es neko tādu līdz šim neesmu redzējis, augi labrotorijas apkaimē bija noklāti ar dēlēm līdzīgiem tārpiem.

Vienīgais par ko der aizdomāties ir tas, vai pastāv kaut kāda vieda kontroles mehānisms, kas paredz cik lielā mērā un kā tiek eksplotētas dažādas dzīvības formas, lai ģenētiski iejaucoties atrastu vēlamo risinājumu. Līdz šim starptautiskā līmenī nav panāktas nekādas vienošanās un normas, kuras paredzētu vienotus un saprotamus ierobežojumus, cik lielā mērā praktikanti varētu manipulēt ar dažādām dzīvības formām, lai iegūtu atpazīstamību un atzinību savās aprindās. Bez tam epidēmijas aizsegs un kritiskā situācija pasaulē stimulē visatļautību un šokējošus risinājumus, kuri kādam var viest bailes un izbīli, lai pēc iespējas ātrāk atrastu vakcīnu vai zāles ar ko ierobežot epidēmijas izplatīšanās iespējas.

Protams, ka šādu savādu lietu aprakstīšana, par dēlēm, kuras ir ģenētiski modificētas, lai cīnītos ar insektiem un citiem kaitniekiem visdrīzāk ir izdoma un vieš vien nepamatotu satraukumu, tomēr mehānismi kā izsekot pētnieku darbus un viest viņos atbildību par savu metožu izmantošanu, lai savā starpā sacenstos, nevienam par sliktu nenāktu, tāpēc atklātība un informācijas pieejamība varētu mazināt riksu, ka eksperimentiem izmantotais materiāls tiktu iznīcināts un nenonāktu brīvā dabā, kur tas varētu uzsākt nekontrolējamu izplatīšanos un vairošanos nevienam to nenojaušot.

lasi, vērtē, komentē emotion

23 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

👍

3 0 atbildēt

Par maz mums visādas sērgas 😂

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ew ew ew ew

0 0 atbildēt