local-stats-pixel fb-conv-api

12 biedējoši Lieldienu zaķi,kuri tev liks uzmesties zosādai!5

Lieldienas ir brīnišķīgs laiks svinībām.

Tie ir skaisti kristīgi svētki, kuros ģimenes svin Jēzus Kristus augšāmcelšanos. Šajā īpašajā dienā notiek dievkalpojumi un svētku maltītes, kurās pulcējas visa ģimene un labi pavada laiku. Tas dod cilvēkiem iemeslu pavadīt laiku kopā ar ģimeni un bērniem. Priecīgus svētkus, kuros ikviens var izklaidēties, īpaši ar Lieldienu olu rotājumiem un šokolādes Lieldienu olu medībām bērniem. Bērniem šie svētki ļoti patīk tieši šo aktivitāšu dēļ. Par Lieldienu zaķi nemaz nerunājot. Lieldienās tās var redzēt visur kopā ar olām. Jaukie mazie zaķi vēl vairāk paspilgtina Lieldienu noskaņojumu. Tas aizrauj bērnus un izceļ viņu Lieldienu garu. Kopumā Lieldienas ir brīnišķīgi svētki gan pieaugušajiem, gan bērniem, lai izklaidētos.

Ko tu iedomājies, domājot par Lieldienu zaķi? Man nāk prātā maza, jauka un pūkaina būtne, kurai, iespējams, ir Lieldienu olu grozs. Lieldienu zaķa jēga ir tāpēc, ka tie izskatās ļoti jauki un bērni var ar viņiem pozēt. Zaķiem ir jābūt mīļiem un mīļiem. Tomēr toreiz tas tā nebija. Mēģinot izveidot dabiska izmēra zaķus, tas var izpausties kā murgs. Pieaugušie, kas Lieldienās valkā zaķa kostīmus, ir tīra murgu degviela. Šie attēli būs tālu no jūsu jaukā zaķa fantāzijām. Jums būs žēl bērnu, kas pozē ar šiem šausminošajiem Lieldienu zaķiem. Tā izskatās tīrais ļaunums. Es domāju, ka pēc šo attēlu redzēšanas nevarēšu naktīs gulēt. Tā kā man bija jācieš, es parūpēšos, lai arī jūs to darītu. Ritiniet uz leju, lai redzētu 13 šausminošus Lieldienu zaķus, kas jums radīs murgus.

26 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Sargiet bērnus no šiem briesmoņiem!!!

3 0 atbildēt

👌

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ne visi tur bija baisi tērpi. Daži pat forši un mīlksti. Bet bērniem saprotams ka nepatīk sēdēt klēpī svešiem. Vispār tādas lietas vairāk patīk pieaugušajiem.

0 0 atbildēt