local-stats-pixel fb-conv-api

Domā 2020. gads bija slikts? Nostradams un mūsdienu astrologi par 2021. g.15

167 2

Jau pavisam drīz 2020. g. būs pagājis. Beidzot, vai ne? Negribētos īsti teikt, ka šis ir bijis tas labākais gads. Kur nu, daudziem tas ir kļuvis par patiešām briesmīgu gadu. Neskatoties uz to 2021. g. tuvojas. Vai tas būs labāks vai arī vēl sliktāks? Kas par to ir sakāms mūsdienu astrologiem un vecajam "labajam" Nostradamam?

167 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Būs riktīga ''ŽOPA'' (DIRSA)

6 0 atbildēt

Viss, ņemam bisi, kartupeļus un lienam pagrabā!

6 0 atbildēt

Cerams ka 2020.g. nebija treileris nākošajam gadam 😶

3 0 atbildēt

Nu šis gads bija pats tizlākais. Vēl varu pateikt par 2018.gadu, ļoti bija liela mirstība. 2018.gads ir otrajā vietā, un šis gads tiek par tizlāko gadu visā mūžā. Vismaz es ko saku un izsaku savas domas. Ir protams vēl gadi bija nepatīkami ar visādiem vīrusiem, kā "viduslaikos Mēris", kas bija nāvējoši bīstama, viss ķermenis puva.

Kā var teikt šogad kas ir pats draņķīgākais, ir saistīds ar covid, ka cilvēkus, valdību un pārējos padarījuši par psihopātiem un tizlajiem ierobežojumiem. Šie ierobežojumi jau lielāko daļu cilvēkiem ir apnicis, un besī viņi ārā, var teikt cilvēkus bendē nost, vēl vakcīnas. Tie visi nosmakušie uzpurņi, vakcīnas un visas tās karantīnas ir jau zb. Nekur mēs nevaram braukt uz tām ārzemēm, nekur mēs nedrīkstam darīt, tikai četrās sienās jāsēž, un jāstaigā ar uzpurņiem.

Iedomājas, ja šis stulbais, fakinais vīruss beigsies, man liekas, ka lielāko daļu ķīniešus savās valstīs nelaidīs. Jo pateicoties viņiem, visa pasaule, ekonomika ir sadirsta. Man reāli uz viņiem ir dusmas.

Es tikai izsaku savu videokli, ja kādam nepatīk vari man nerakstīt. Man riebjas šis stulbums, par maskām utt.

2 0 atbildēt

🤮👎

1 0 atbildēt

C'mon, tu vēl tici pasaules galam?

1 0 atbildēt

Beigas viss ir beigas vai var būt vēl sadirstāki gadi par šiem???? Nedomāju viss.

0 0 atbildēt