local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļotājs no citurienes7

301 0

Ceļojot var nomaldīties, noklīst, sajaukt virzienus, gaidītā galamērķa vietā nonākot pavisam svešā vietā. Visātrāk un vistālāk cilvēks ceļo sapņos, bet tad nav nekāda izbrīna par ceļojuma vietu, daži apgalvo, ka ir ceļojuši laikā, bet gadās arī tādi ceļotāji, kas ir nonākuši šeit no citas realitātes, vai arī ir pabijuši kaut kur. Tie nav nekādi citplanētieši, bet gan tādi paši cilvēki kā es un tu, toties vietu nosaukumi viņiem neko neizsaka, tāpat kā viņiem mūsējo vietu nosaukumi ir sveši. Atšķirīga nauda un dokumenti, dažkārt pat runā nezināmā valodā.

Mēs varam iztēloties ļoti tālas zvaigznes, cik tālu līdz tām ir un cik gaismas gadus vajag lidot, bet kā lai iztēlojas un izskaidro vietu, kas atrodas citā realitātē? Tik pat labi varētu mēģināt iztēloties hiperkubu, figūru ar četrām telpas dimensijām. Varbūt esmu piedzīvojis kaut ko līdzīgu, ieslīdēšanu citā realitātē, par to var lasīt http://spoki.tvnet.lv/mistika/Kas-ir-Jamais-vu/688543 . Lai kaut kam noticētu, to vajag piedzīvot, bet kas ir jāizdara, lai saprastu kāpēc tas notiek un, pats muļķīgākais jautājums no visiem, kāpēc tieši ar mani?

301 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ņjaaa esmu arī dzirdējis par visādiem šitādiem gadijumiem.Ķipa ka krievu tankisti kautkādā veidā satikās ar napoleona karavīru grupu kurā bija ap 30 vīriem.Ieraudzījusi krievu tankus , napoleona karavīri sāka bēgt un kliegt.Dažus no tiem vīriem esot izdevies notvert, pratinot  francūži ir stastijuši ka ir kautkāda tur bataljona vai kā tur karavīri un dienē Imperatora armijā.Krievi prasijuši kā viņi šeit nokļuvuši ,karavīri atbildēja ,ka nomaldoties no savas grupas tie iekļuva necaurredzamā miglā un tad satikās ar krievu tankiem.Krievi notvertos vīrus aizveduši nezināmā virzienā emotion

5 0 atbildēt
Dievinu mistikas sadaļu, raksts labs emotion
2 0 atbildēt

cita dimensija!ķipa mēs,citu iespējamību variantā!

1 0 atbildēt
Pirmais apraksts uzreiz atsauc atmiņā filmu "K-PAX" emotion Interesanta filma un jauks raksts.
1 0 atbildēt

Interesanti mīti. emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt