local-stats-pixel fb-conv-api

13 patiesas tikšanās reizes ar Slendermenu47

535 12

Stāsts par Slendermenu ir par tievu, ļoti garu vīru bez sejas, kas nolaupa cilvēkus. Viņu bieži izdodas nofotografēt pirms cilvēks ir ticis nolaupīts. Jo vairāk tu par viņu zini, jo lielāka iespējamība, ka viņš atnāks un atradīs tevi. Nav svarīgi vai dienā, vai naktī, bet viņš tevi sagaidīs. Viņš būs Tevis uzaicināts, jo izlasīsi un uzzināsi daudz ko jaunu par viņu. Negribi? Aizver šo rakstu un nekad to vairs never vaļā. Jo mazāk par viņu zināsi, jo ilgāk dzīvosi. Un varēsi bez bailēm vienatnē pastaigāties.

Uzskati, ka tas ir izdomājums? Tad droši lasi tālāk. Tas būt tikai apkopojums par dažādām dīvainām reizēm, kad stāsts ir kļuvis par reālitāti. Mēs to izvēlamies, vai kaut ko padarīt par neapstrīdamu patiesību, lai arī šķiet, ka tas notiek neatkarīgi no mūsu izvēles. Soli pa solītim un kādā momentā esam jau iejutušies stāstā. Lai to labāk saprastu, pārbaudītu vai tā var būt īstenība. Kurā brīdī tas notiks ar Jums?

535 12 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Tādam slendermanam nu jau tic,bet redz Dievs ir cilvēku izdomāts..... emotion 

66 0 atbildēt

Esat dzirdējuši par tādu briesmoni vārdā Fotošops ? emotion

60 0 atbildēt
Nu interesanta pasaka,bet viss šis ir feiks emotion Nr.3 noteikti!
23 0 atbildēt

Kvalitatīvi, interesanti un mazliet baisi. Paldies  emotion 

20 0 atbildēt

Nu tagad visus ,,metelisha virinatajus ,,paaugstinasim par Slender- menjiem...

17 0 atbildēt

Bēdīgi slavenais Imantas pedofīls, arī bija Slendermens?

16 0 atbildēt

Nu, es varu teikt ka laikam arī ar viņu esmu saskāries. Izstāstīšu manu gadījumu:

Tas notika kad es gāju 2. klasē, es kopā ar savu brālēnu braucu ar riteni no treniņa, bija jau pilnīgi tumšs. Es dzīvoju Ikšķilē, un tur ir tāda vieta, kur ir daudz visādas vecas privātmājas un tādi krustojumi. Mēs braucām, un tur uz tiem krustojumiem ir ielas lampas baltā krāsā. Mēs braucām un runājām viens ar otru, par dažādām lietām. Tad mēs abi kopā paskatījāmies uz aiznākamo krustojumu (Tur tādi ir 3, mēs bijām pie 1.) un tur bija tāds melns siluets tik augstu kā tā ielas lampa, un tad tā lampa noraustījās un siluets pazuda. Es no sākuma domāju ka man tikai tā izskatījās, bet tad es pajautāju savam brālēnam: ''Vai tu to redzēji?'' Un viņš atbildēja to ko es nebiju gaidījis: ''Jā!''. Mēs ātri aizbraucām prom uz mājām. 

Kopš tā laika, katru reizi kad eju gulēt man liekas ka kāds uz mani skatās, un manam brālēnam ir tāpat!

13 0 atbildēt

Man bija teorija, ka slendermenu izdomāja amerikāņu vecāki, lai mazi bērni vieni nestaigātu pa tumšām vietām un uzmanītos no svešiniekiem.

Tad izrādījās, ka to 2009. gadā izgudroja kāds Eric Knudsen. 

Tad izrādījās, ka pat "nevainīgākie" spoku stāsti var novest pie traģēdijām.

"On May 31, 2014, two 12-year-old girls in Waukesha, Wisconsin allegedly held down and stabbed a 12-year-old classmate 19 times. When questioned later by authorities, they reportedly claimed that they wished to commit a murder as a first step to becoming proxies for the Slender Man, having read about it online."

....

Padoms tiem, kas te ākstās un diskutē, vai tas ir kas īsts vai nē: jau sen ir pierādījies, ka pat neīstas idejas var likt cilvēkiem darīt šausminošas lietas (lasīt - krusta kari un džihādi). Nevajag pieminēt lietas, kuru dēļ pat mazi bērni ir bijuši gatavi nogalināt. Tās vienkārši nav tā vērtas.

Ja tev gribās par kaut ko baidīties, baidies par savu nākotni.

13 0 atbildēt
Interesanti, bet kaut kā nenoticēju šim...
10 0 atbildēt

ar mani ir cauri  emotion 

9 0 atbildēt

Slendermens neeksistē, tas ir izdomāts lai biedētu mazus bērnus... dažas bildes pat nav īstas to skaidri var redzēt, šim visam ir zinātnisks izskaidrojums

11 2 atbildēt

nemaz nesāku lasīt tos stāstus, jo tāpat zinu, ka slenders ir feiks. un ja arī tādu satiktu, tad nebūtu bail.

9 0 atbildēt

Kamēr pats neredzēšu tikmēr neticēšu un arī godīgi nemaz negribu redzēt.  emotion 

8 0 atbildēt

Pasaulei trūkst īsta Holmsa,neviss stāstu varoņa.Tad lielākā daļa mistikas atrisinātos ātri vien )))

5 0 atbildēt

10. Jā, slendermens totāli ieliktu savu zīmīti mapītē.

6 1 atbildēt

Un tagad es baidos iet gulēt.  emotion 

5 0 atbildēt

Tās sajūtas ir tavā galvā. emotion Visas problēmas, bailes utt sākas galvā.emotion If u know what i mean. emotion 

4 0 atbildēt

ā un vienreiz man bija sapnis kur es bēgu no slendera pa sniegotu mežu. Un tad pēc dienas vai divām es redzēju sapņa turpinājumu kur slenders mani ievilka alā kura bija pilna ar pelniem un tad kautkāds the rake līdzīgs radījums ielīda alā un pienāca man pie sejas.  emotion  emotion 

5 2 atbildēt

Un,kā tagad aiziet uz toleti naktī ? emotion emotion  

3 0 atbildēt

Pirms ļooooti daudz gadiem es ar draudzenēm spēlējām kaut kādu crazy spēlīti kur tumsā bija jāatrod lapiņas (atstātas no slenderman) un tad sākās dīvainākais-  neviena nekad nav viņu redzējusi un nekas nav noticis. Varbūt viņš ņem  līdz 18 gadiem. Pēc pilngadības viņam pazūd azarts un nav vairs adrenalīns kādu savākt. 

3 0 atbildēt