local-stats-pixel fb-conv-api

St4rface nākamā dziesma - roka un popa meistardarbs? Nākamais Machine Gun Kelly?4

St4rface ir latviešu izcelsmes mūziķis, kas mūziku rada angļu valodā. Viņa daiļrade ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās. Pavisam nesen, viņš savā Instagram kontā veica jaunu ierakstu ar vairākiem slaidiem un pēdējā bija manāms mazs fragments no, iespējams, viņa nākamās dziesmas.

Šī gada 25.oktobrī, mūziķis savā Instagram kontā publicēja vairākus foto un pēdējā slaidā - 20 sekunžu garu fragmentu no viņa nākamās dziesmas. Izskanējis, ka viņš šo dziesmu varētu izlaist pavisam drīz - šogad.

Fani šajā dziesmā saskata īstu roka un popa piesitienu. Dziesmai ir Machine Gun Kelly tipa ''vibe''. Dziesma pie kuras var dejot un kas noteikti varētu skanēt pa radio un dažādos festivālos. Ja parasti mūziķis vairāk rada R&B un hip-hopa tipa mūziku, tad šis ir kas jauns un nedzirdēts no viņa.

Internetā nu ir noklīduši arī vairāki fragmenti no viņa dziesmām, kas ir latviešu valodā. Lai gan nevienu dziesmu latviski viņš vēl izlaidis nav, tiek pieļauts, ka pavisam drīz tas tieši varētu tikt darīts. Viņš bieži vien īsus fragmentus no studijas publicē savos Instagram storijos, līdz ar to var secināt, ka mūziķim drīz varētu būt dziesmas latviski.

St4rface ir pazīstams ar tādām dziesmām kā ''Alone'', ''Haunted By Demons'', ''Your Shadow'', ''This Summer'', ''Ex-Girl'', kā arī savu debijas albumu ''59/61'', kuru viņš izlaida septembrī. Viņš mūziku sāka izlaist publiski vien šogad, taču viņš jau ir paspējis diezgan izsisties mūzikas industrijā. Visas viņa dziesmas uzrāda lielisku statistiku digitālajās mūzikas strīmošanas platformās bez izņēmumiem. Mūziķa diskogrāfijā ir vairāk kā 10 dziesmas - iesakām ievērtēt tās visas.

Piedāvājam noklausīties šo mazo fragmentu, kā arī arī aicinām sekot mūziķim sociālajos tīklos, lai uzzinātu vairāk par viņa gaitām.

Īss fragments no, iespējams, nākamās repera un mākslinieka st4rface dziesmas.

20 7 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Kā var nenogurt rakstīt par sevi trešajā personā visu laiku 🤯

5 0 atbildēt

Nav slikti tho

0 0 atbildēt