local-stats-pixel fb-conv-api

Fran Mars un dream emulator izlaiž kopīgu treku - ''Still Roads''1

Pavisam nesen, šī gada 6.decembrī, ar jaunu singlu klajā nāca mūzikas producents un mūziķis dream emulator. Singls ar nosaukumu ''Still Roads'' nu ir pieejams visās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūziķis dream emulator nāk no pilsētas Umea - Zviedrijā. Viņš mūziku rada jau 8 gadus - viss sākās ar klavieru spēlēšanu un citu instrumentu izmēģināšanu. Viņš pieprot arī apburošu remiksu veidošanu.

Savukārt, pirmo mūziku skatītāju ausīm viņš nodeva 2018.gada martā, kad izlaida debijas un, pagaidām, vienīgo albumu, ar nosaukumu ''Flow''. Viņa diskogrāfijā ir arī tādi singli kā ''Malax'', ''Netscape'', ''Garden Of Dreams'' un arī citi.

''Still Roads'' ir viņa jaunākā relīze un tas ir viņa kopdarbs ar mūziķi Fran Mars. Dziesmā dalību ir ņēmuši arī tādi mākslinieki kā Edvīns Berggrens, Džoels Gerhardsons un Sandra Lindofrsa - visi kā liriku autori.

Piedāvājam noklausīties dream emulator un Fran Mars kopīgo skaņdarbu ''Still Roads''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu profiliem, lai palīdzētu attīstīties viņam un viņa mūzikai. Atsauces vietā esam arī pievienojuši linku uz mūziķa Instagram kontu. Pieseko - nebaidies!

Fran Mars un dream emulator kopīgā dziesma ''Still Roads''.

29 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt