local-stats-pixel fb-conv-api

5G apokalipse - kataklizma0

2 25

Caur koku zariem sāka spraukties saullēkta pirmie stari, pie apvāršņa mākoņi bija iekrāsojušies izteikti sarkanā krāsā, likdami putnu balsīm skanēt spalgāk kā jebkad.

Lolafs: Viss ir pabeigts, varam slēgt iekšā kvantu datoru un doties prom ko kājas nes, jo tikai drūmākajās briesmu filmās jūs esiet sastapušies uz to, uz ko ir spējīgs mākslīgais intelekts ar 5G tīkla palīdzību.
Estra: Pats svarīgākais mums ir neatstāt nekādu tehniku aiz sevis un neko lieku. Visi kuri vien spēj, lai pamet šo vietu tulīt, savācot pēc iespējas vairāk mantu.
Studentu brigādes sāka pamest kvantu datora būvniecības vietu, cenšoties pēc iespējas vairāk paņemt līdz. Lai gan visa šī rosība no malas varēja izskatīties visai haotiska, tomēr visi pasākuma līdzdalībnieki apzinājās notiekošā nopietnību, tāpēc katrs centās paviekt cik vien jaudāja.
Kvantu datora konstruēšanas vietā bija vien palikusi elektronikas un sakaru fakultātes brigāde, kura pārliecinājās par to, ka atsevišķie kvantu datora moduļi strādā kā pulkstenis, lai neparedzēta kļūda neizjauktu cilvēces pēdējo glābiņa iespēju.
Estra: Pietiks, ir laiks! - Uzrunādama pēdējo studentu brigādi. - Savāciet visu līdz pēdējam un metaties ceļā. Mēs ar Lolafu iedarbināsim iekārtu, jācer, ka jūs jau būsiet kādus desmit kilometrus mums priekšā tajā laikā, kas samazinās briesmas, kuras ceļā jums var mest māklsīgais intelekts.
Pēdējā studentu brigāde, cik vien ātri spēdama, sakravāja visu atlikušo un devās ceļā. Viņiem bija jāizvēlās pats īsākais ceļš, ja līdzšinējās studentu brigādes bija centušās pēc iespējas dažādot vietas pamešanas ceļus.
Lolafs, cik vien ātri jaudāja, vēlreiz pārbaudīja visus savienojumus un degvielas tvertni elektrības ģeneratora degvielas tilpnē. Viss liecināja par to, ka mākslīgā intelekta pagaidu slazds bija sakārtots līdz pēdejam iespējamajam niekam.
Lolafs: Estra, ir laiks! Palīdzi man iekustināt šīs ierīces pārmērīgo jaudspēju. Es slēdzu iekšā ģeneratoru, tu slēdz iekšā dzesēšanas iekārtu, paies ceturdaļstundas līdz temperatūra pie kvantu datora kodola kritīsies līdz absolūtajai nullei. Pa to laiku, es ieslēgšu procesu kontrolējošo serveri, kuram jāatbild par kvantu datora elektronisko procesu kārtošanu. Tam vajadzētu būt tieši tik lielam daudzumam laika, lai tu paspētu visu samest mūsu bezceļu vāģī un atbraukt pēc manis, lai ieslēdzot kvantu datora kodolu ne sekunde netiktu laupīta no mūsu atkāpšanās iespējas.
Viss noritēja gludāk par gludu, kad dzesēšanas iekārtu mērītāji bija nokrituši gandrīz līdz absolūtās nulles iedaļai un servera skandes ar pārtrauktu pīkstoņu signalizēja par gatavību atvērt kvantu procesora algoritma vārtus, bezceļa auto riepu protektoriem sviežot uz visām pusēm dubļus, piebrauca Estra.
Estra, atvērdama auto durvis pasažiera pusē: Slēdz iekšā un rausies iekšā, tinamies prom no šīs elles, cik vien tas ātri ir iespējams!
Lolafs nospieda savienojuma slēdzi un metās iekšā pa beceļa auto durvīm. Tajā pašā brīdī, vēl nesagidījusi kad Lolafs aizvērs bezceļa auto durvis, Estra jau spieda gāzes pedāli, uzņemdama ātrumu. Līdzko Lolafs aizcirta auto durvis viņš pameta galvu atpakaļ uz atstāto telti ar jaudīgo tehniku tajā. Tieši virs telts sāka vilties mākoņu sega un no visas apkārtnes mitrums kā gaisīga migla tika vilkts uz teltī paslēpto kvantu datoru.
Lolafs Estrai: Nu draudziņ saturies, te ies vaļā daudz pamatīgāk un kolosalāk kā jebkurš ir spējis piedzīvot! Vismaz par vienu man ir prieks, ka ķezā esam kopā ar tevi, diez vai uz ko tādu būtu spējīgs, ja man tas viss būtu japaviec vienam.

lasi, vērtē, kometnē emotion

2 25 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000