local-stats-pixel fb-conv-api

Tikai ar VIP ielūgumiem...0

Kā jau daudzi intensīvu darba slodžu nomākti cilvēki, es kadreiz uzsāku vairāk sekot līdzi savam ķermenim. No sākuma ārstnieciskā vingrošanas, tad fitness, un visbeidzot joga. Joga - tas bija nopietni. Man 8-10 nodarbības nedēļā katra vismaz 1h15m garumā uz aštangas paklājiņa joprojām man liekas kaut kas ārpus šīs pasaules. Un man joprojām ir paklājiņš.

Un kā jau tas bieži notiek - Tu dari kaut ko atdarinot, bet gribi saprast būtību. Arī ar mani notika šī cita līmeņa kāpšanas transformācija. Drīz uzzināju, ka joga ir kas līdzīgs seksam - sviedri ir enerģijas izstrādes blakusefekts - pēc nodarbības tos nomazgāt līdzinās, kā visu labo nolaist renstelē. Kāda jēga bija sākties tad - jājautā?

Bet tas vēl nebija viss. Nodarbības vienmēr beidzās ar mirušā pozu, - meditatīvu atslābināšanos. Un tā Jūs sasniedzat jogas laikā ļoti enerģētiskus stāvokļus un dodaties īsā, bet tomēr meditācijā. Jūs sākat interesēties par meditāciju, jo tas vieglums, kas ieskauj ķermeni pēc nodarbībām, vilkšus velk izpētīt burvestību visos sīkumos...

Pirmās grāmatas par jogu. Meditatīva mūzika. Harmoniskās frekvences. Vīraks. Sveces. Tibetiešu skanošie trauki. Kristāli. Soli pa solim, iepazīšanos pēc iepazīšanās - tā Jūs dodaties nezināmajā. Dažādi priekšmeti un tehnoloģijas iespējams kalpo tikai kā iedrošināšanas vai iezemēšanās instrumenti, lai uzdrošinātos šķērsot nākamo neizzināto apvārsni visdziļākajā meditācijā.

Un lai nokļūtu vēl tālāk, Jūs sākat interesēties un darboties ap saviem enerģētiskajiem centriem.

Nevarēšu pateikt, kura bija tā diena un stunda, bet es pamanīju, ka kaut kas nelīmējas kopā. Visos avotos ir minēti 7 enerģētiskie centri, bet tikko sāc sīkāk pētīt to izvietojumu un funkcijas, tā rodas konflikts starp slāvu vēdisma koncepciju un budisma-jogu koncepciju. Ātri saproti, ka ķermeņa augšdaļā kaut kas nav kārtībā, bet nesaproti, ko īsti ar to darīt.

Kur rodas problēma? Redziet tā Trešā Acs ir tā aizņēmusi visas smadzenes, ka mēs nepievēršam uzmanību, ka tur ir vēl viens dziedzeris. Bet kamēr es sapratu, ka nav loterijas kārtā jāizzīlē, kurai no kustībām ir taisnība, bet abi augšējie "strīdus āboli" jāieliek vienā koncepcijā, pagāja vēl kāds laiciņš. Redziet, lai arī joga nodarbojas ar seksuālās enerģija kāpināšanu (par ko neviens skaļi nerunā), liriešu vārds "prāna" tāpat kā cits liriešu šī vārda sinonīms "pirts" nozīmē "pacietība". Un tādējādi - tās man bija un joprojām ir aumaļām...

6 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000