local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķa Kaspara Pudnika atklāta vēstule presei7

75 5

Mūziķa Kaspara Pudnika atklāta vēstule presei

Vistuvākajās dienās manā ģimenē gaidāms pieaugums. Šai jūtīgajā laikā jūtos īpaši nepamatoti un melīgi aizvainots, jo nekad dzīvē neesmu bijis “heiteris” un/vai interneta trollis. Vēršu Jūsu uzmanību, ka, līdz šim tautā cienītā pētnieciskā žurnālista un pētnieciskā raidījuma “Nekā Personīga” ētera personības Jāņa Krēvica, š.g. 4.aprīlī paustais raidījuma nobeigumā ir viltus ziņas. Tas ir personīgi aizskaroši. Šo apkaunojošo, apmelojošo pseidofaktu vēstījums svētdienas TV3 raidījumā nodara būtisku kaitējumu man personīgi kā mūziķim un aizvaino manu ģimeni. Tas ir neatgriezeniski pazemojoši man kā cilvēkam un Latvijas patriotam, kurš savā mākslinieciskajā darbībā ilgus gadus vienmēr aizstāvējis latviskās vērtības gan dzīvē, gan uz skatuves. Latvisko dzīvesziņu, latviešu tautas, valodas un ģimenes vērtības es, Kaspars Pudniks, esmu ielicis savās komponētajās un izpildītajās dziesmās, kas guvušas plašu atzinību Latvijas Radio 2 ēterā, kā arī skatītāju iemīļotajos LTV konkursos Latvijas sirdsdziesma un Latvijas šlāgeraptauja, LNT Dziedošās ģimenes. Esmu neskaitāmu koncertu un starptautisku mūziklu organizators, veidotājs un dalībnieks. Aktīvs labdarības pasākumu atbalstītājs un dalībnieks.

Es, mūziķis, mākslinieks un pasākumu vadītājs Kaspars Pudniks, esmu vērsies tiesībsargājošās iestādēs ar iesniegumu par neslavas celšanu, goda un cieņas aizskaršanu, publisku apmelošanu, faktu sagrozīšanu un skarba apvainojuma "heiteris" adresēšanu manas personas virzienā. Pieprasu publisku atvainošanos no TV3 pētnieciskā raidījuma “Nekā Personīga” veidotājiem SIA RED DOT MEDIA , SIA All Media Latvia , raidījuma producentes Artas Ģigas un pētnieciskā žurnālista Jāņa Krēvica.

2021.gada 4.aprīlī TV3 (SIA All Media Latvia) raidījumā “Nekā Personīga” (producente Arta Ģiga, SIA RED DOT MEDIA ) - https://skaties.lv/zinas/latvija/neka-personiga/ , tika izplatīta melīga, nepatiesa un manu godu un cieņu aizskaroša, nepatiesa informācija. Pasniedzot kā faktu manu dalību un iesaisti raidījumā minētajās organizācijās. Diemžēl, manu viedokli neviens no raidījumu veidojošajiem žurnālistiem nemaz nepapūlējās iegūt, kur nu vēl pārbaudīt faktus un informācijas patiesumu. Ar mani neviens nesazinājās!

Raidījums izplata nepatiesu informāciju, paužot nepatiesus apgalvojumus – "Nekā personīga" piebilst: “ka arī plašās pretkampaņas pret Eirovīzijas dziesmu un tās izpildītāju Samantu Tīnu pirmssākumi meklējami Ļedjajeva un nekur nereģistrētās apvienības “Latvijas Brīvības Alianse” virzienā.” Tie ir klaji meli!

Tikai un vienīgi es, esmu sabiedrībā plašu rezonansi guvušās Eirovīzijas pretkampaņas aizsācējs un ierosinātājs. Es iesniedzu iniciatīvu līdzdalības platformā ManaBalss.lv, lai sabiedrība varētu izteikt savu nostāju šajā jautājumā. To varu apliecināt un pierādīt es un līdzdalības platforma ManaBalss.lv. Iniciatīvas mērķis – “LATVIJA EIROVĪZIJĀ – PAR SABIEDRĪBAS LĪDZDALĪBU LATVIJAS TĒLA VEIDOŠANĀ!” - https://manabalss.lv/i/2053 .

Šeit ir saite uz manu profilu - https://www.facebook.com/pudniks.kaspars/

Neesmu nevienas reliģiskās organizācijas, alianses, politiskās partijas un citas apvienības, valdes loceklis, biedrs vai domubiedrs.

Esmu šokā, ka man, kā Latvijas pilsonim, kurš ir paudis savu viedokli publiski un aizstāv latviešu tautas gadsimtos koptās tradicionālās vērtības un iestājas par sabiedrības līdzdalību Latvijas tēla veidošanā, var vienkārši no zila gaisa, pašā Lieldienu vakarā, uzgāzt samazgu spaini, nepārbaudot faktus un informācijas patiesumu.

Esmu sniedzis daudzas intervijas masu medijiem. Neesmu liedzis savu viedokli nevienam, kas ir izrādījis interesi par to. Kā zināms, šis jautājums plaši apspriests publiskajā telpā.

Kā tas var būt? Un ko tas liecina par Latvijas žurnālistikas standartiem un tās kvalitāti, nemaz nerunājot par tās objektivitāti un uzticamību. Šis ir spilgts piemērs kā tiek veidotas viltus ziņas un pasniegti atklāti meli, kā faktos balstīta, neapgāžama patiesība.

Rīgā, 2021.gada 6.aprīlī

75 5 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

"...es, esmu sabiedrībā plašu rezonansi guvušās Eirovīzijas pretkampaņas aizsācējs un ierosinātājs..."

=================================

Nevajag jau piesegtis ar tādiem skaļiem saukļiem! Nekādu plašu rezonansi tava kampaņa nav aizsākusi. Atslābsti, Kaspar!

4 0 atbildēt

Nesaprotu, par ko cepiens?

Par to, ka kāds kampaņas iesākšanā nosaucis citu vārdu, nevis Tevi?

4 0 atbildēt

Piekrītu tevis teiktajam...

2 0 atbildēt

Podniek,aizpi* savu seju vienreiz un beidz raudāt par katru sīkumu.

2 2 atbildēt