local-stats-pixel fb-conv-api

''Personības dalīšanās''24

Varētu teikt – ‘’Personības dalīšanās’’

Kāpēc tā vārētu teikt, nevis tā ir? Jo personības dalīšanās medicīniski skaitās pie psihiskas slimības, bet ne šajā rakstā. Šo rakstu no savas dzīves pieredzes.

Manā dzīvē tagad ir posms kurā es katru dienu cīnos ar divām ‘’es’’. Viena ir meitenīga, jauka, klusa, grib kleitas, grib puķes, klausās Inde folk, bet otra- viņa cīnās par taisnību, par melnām drēbēm, par rokmūziku, par īsiem matiem. Negribu domāt, ka tikai man tā ir, tāpēc rakstu šo rakstu.

Man prātā skrien tādas domas kā – ‘’Varbūt tev tāds vecums, tas pāries’’, bet tajā pašā laikā es domāju, ja nu nepāriet, un es visu mūžu ar to cīnīšos? Pamostos no rīta un jūtos kā sava tumšā puse, bet tajā dienā jāvelk kaut kas meitenīgs, uzvelku, un nejūtos savā ādā. Mans prāts cīnās ar manu ‘’gotisko’’ pusi un ar ļoti meitenīgo.

Tagad, rakstot šo rakstu, aizskatījos uz savu maigi rozā lakatu, uz kura ir tumši raksti, un padomāju, ka šīs, manas, abas puses ir tā kā apvienotas uz šī lakata, tad varbūt man arī apvienot abas puses? Vai varbūt es līdz galam neizdzīvoju savu ‘’gotisko’’ vecumu tad kad man tas sākās?

Godīgi, esmu apjukusi. Visi sociālie tīkli rāda kaut kādus piemērus, kā ģērbties, kā dzīvot, kā domāt…

Nebrīnīšos, ja neesmu vienīgā šādā situācijā, jo tā ir, daļēji, sociālo tīklu vaina. Ejot pa ielu, redzu daudzus kuri ģērbjas ‘’pareizi’’, kā rādīts sociālajos tīklos. Un domāju- ‘’Vai esmu pareizi saģērbusies?’’.

Apvienot abas puses nebūs tik viegli. Uzvilkt meitenīgu kleitu, un būt ar bravūrīgu attieksmi, tas var izraisīt jautājumus no apkārtējiem. Nav tā, ka tumšā puse uzreiz ir rupja, vai lecīga, viņa vienkārši ir drosmīga un viņai neinteresē citu viedoklis, par viņu. Man viņa patīk. Tajā pašā laikā viņai var būt ‘’ledus sirds’’.

Ir interesanti dzīvot tādu dzīvi, bet tajā pašā laikā pagrūti.

Turpinājums sekos.

Varbūt padalies kā tu jūties par šo?

152 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Tas no pārāk labiem dzīves apstākļiem, kad pašai nav jādomā par izdzīvošanu.

14 1 atbildēt

Sāc strādāt, noīrē savu mitekli un tiec galā ar visu pati. Tas atrisinās visu tavu neskaitāmo personību problēmas vienā rāvienā. Vienkārši nebūs laika visādām muļķībām.  emotion 

9 0 atbildēt
Iesaku izlīst no soc tīkliem un beigt dzīties pēc "pareizā" izskata! Tāda nav, katram ir savs, un katrs veido pats savu izskatu! Būs cilvēki kam tas patiks un būs kam tas nepatiks! Tā tas ir un būs vienmēr! Galvenais lai tu patīc pati sev un jūties droši un pārliecināti par sevi!
6 0 atbildēt

Man dažreiz arī tā ir :dažreiz meitenīga, dažreiz kaut kāda dīvainule. Pārsvarā gan dīvainule.  emotion 

Neko darīt varbūt ar laiku pazudīs. emotion 

5 0 atbildēt

personības dalīšanās ir pi*arasiem--..-e-e  ,kaut gan tiem lopiem nav ne personības ,ne morāles..dzīvnieku līmenis ,kuri tie uzspiež citiem ..

3 0 atbildēt

hmm intuitīvs eksperiments: tu esi dzimusi zivs zvaigznājā?

2 0 atbildēt
Meitenes kas ģērbjas melnā ar nedaudz rozā piesitienu 😍 es jau tur
1 0 atbildēt

Tīņiem tīņu problēmas..

Bet tas ir normāli, jaunības maksimālismā..  Tā tas ir bijis pirms simts gadiem, tātas ir bijis arī pirms 200 tūkstošiem..  (izmantoja jaunākus akmens cirvjus)...

sevis meklēšanas etaps.... '60 bija hipiji, pēc tam panki, tagat goti..

3 2 atbildēt
Es gribētu būt spārīte! Spārīte ir smuks dzīvnieciņš
2 1 atbildēt

Just be yourself  emotion 

1 0 atbildēt
Normāla situācija. Man pirms 35gadi tieši tas pats bija. Gribi vieglu risinājumu?? Iestājies armijā... Nevieglais būs ar biznesu, bankrotiem, sabiedrības viedokli utt čakars(es 25gados no armijas uz otro aizgāju-komforta naf. Tikai izaugsme..sūra izaugsme...)
0 0 atbildēt
Nemaz jau tu tik dusmīgs neesi! Es nebaidos no tevis. Vai tad pūķis gejs var būt dusmīgs?! emotion
0 1 atbildēt