local-stats-pixel fb-conv-api

Patiess stāsts. Sievas karantīnas dienasgrāmata. Piektā diena.0

Sievas karantīnas dienasgrāmata.

Karantīnas piektā diena.

2020. gada 28. novembris.

Ak, beidzot ir pienākusi sestdiena! Sestdiena ir mana mīļākā nedēļas diena, lai arī to parasti pavadu tīrot dzīvokli, vakarpusē mēs to izveidojam par maziem svētkiem!

Paēdam brokastis, nopērkam, kā ierasts, iLoto Superbingo biļetes un ķeros klāt uzkopšanas darbiem.

Vai! Gandrīz piemirsu piebilst – es vīram šodien apgriezu ar mašīnīti matus! Nu vai ziniet, roka man drebēja, BET gala iznākumā vecais, kurš nu izskatās par gadiem 5 jaunāks sajutās baigi seksīgais! 😄. Garām ejot spogulim vienmēr tajā ieskatījās un iedomājās ka ir modelis! 😄 Hi, hi, varēja jau sanāk arī sliktāk.

Liekot žāvēties drēbes uz lodžijas, izdomāju, lai dabūtu vairāk paelpot svaigu gaisu notīrīšu visus logus. Ar telpu vēdināšanu man ir par maz, ja netieku ārā. Nedaudz padzīvošos uz lodžijas. Tā nu es apvienoju patīkamo ar lietderīgo.

Logi tagad spīd un laistās un plaušās ir ievilkts svaigs gaiss. Jauki… 🙂

Tākā vakardien mēs neko īpašu negatavojām, tad šovakar kārumnieki cep picas! Kamēr vecais mētā picas mīklu pa gaisu, sīcis brauc ar mašīnītēm, bet es tikmēr taisu sev karstvīnu.

Karstvīna vārīšana nedaudz ievilkās, jo ļoti iegaršojās degustēšanas process – bet kā tu savādāk zināsi, vai netrūkst kāda garšviela, ja ik pa brīdim nepagaršosi?! 😄

Kārtīgi paēduši, izdomājām uzspēlēt Monopolu. Šī spēle, tāpat kā iepriekšējā, ilga vien knapi divas stundas, jo atkal vecais oligarhs bija sapircies īpašumus (katru krāsu pa vienai) un mūs ar sīci aptīrīja diezgan veikli.

Vēl nedaudz mūzikas no vīriņa puses šajā vakarā un tad arī dodamies gulēt.

Par cik šovakar netapa jauns miksiņš, piedāvājam noklausīties kādu no vecajiem 2011. gadā tapušajiem ierakstiem.

Patīkami pavadīta sestdiena, arlabunakti. 🙂

69 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000