local-stats-pixel fb-conv-api

Londona. Ātrais trips cauri.0

80 0

Esmu atpakaļ un pa ilgu laiku esmu uzcepis jaunu rakstu!

Ja lasat manus rakstus, jūs atcerēsieties, ka esmu eksotisko zemju mīlētājs. Bet nu tas ir tālu no patiesības, jo katrā otrā ceļojumā dodos ne-uz-dienvidiem :)

Jau 5mēnešus neesmu ceļojis un nolēmu pastāstīt par pagājušā gada braucienu uz Londonu :)

Ar Lielbritāniju es esmu uz "tu". Ir pabūts visur - gan Stounhendžā, gan "Top Gear" pasaulē... vienīgi Londonā esmu bijis ļooti sen, kad vēl biju pavisam bērns. Kopš tiem laikiem pagāja ļoti daudz laika, tāpēc man ļoti gribējā visu redzēt no jauna - ar jaunieša acīm :) 3mēnešus pirms lidojuma atradu lētas Ryanair biļetes un nolēmu, ka jāapciemo radinieki no Lielbritānijas. 20eiro turp un 25gbp atpakaļ - skanēja ļoti patīkami un es nevarēju atteikties!

Laiks gāja ļoti lēni - nevarēju sagaidīt izlidošanas dienu! Drīz pienāca tas rīts, kad bija jāņem koferis un jādodās uz Rīgas lidostu. Tur vajadzēja samaksāt uzspiesto7euro lidostas nodokli, ko piešķīra tika Ryanair pasažieriem. Ilgi nestaigājot pa Tax-Free, devos ieņemt labāko vietu lidmašīnā. Jo kā zināms, Ryanair daudz neatšķirās no autobusa Rīga-Maskava. Par aviokompāniju man pretenzijas nav - jo biļetes tiešām lētas.

Ieejot vienam no pirmajiem, ieņēmu manis iemīļotās vietas un baudīju 2h 20min ilgu lidojumu.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
80 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 0

0/2000