local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izdzīvot Latvijā neglītam cilvēkam?69

300 4

Mani skolā sita ar nūju un teica, ka man nav sejas....tie nav tikai kompleksi, tā ir realitāte, cilvēkiem ar sliktu izskatu ir daudz grūtāk izsisties dzīvē!

Varu pieminēt sevi, kā ideālu piemēru tam, cik grūti ir būt neglītai. Esmu 21 gadus veca, un visas problēmas kas manā dzīvē ir gadījušās ir saistībā tieši ar izskatu, taj skaitā neieguvu sev vēlamo darbu, kā paskaidrojuma atbilde bija tāda, ka es neatbilstu standartiem. Es nekad nebūtu sevi uzskatijusi par neglītu, ja man to nebūtu iestāstijuši cilvēki, kuri vienmēr bija un ir apkārt!

Esmu pamanijusi to, ka pret neglītiem cilvēkiem visi izturas savādāk, mazāk ciena un izturas tā it kā viņiem nebūtu jūtu. Visur priekšroku dod skaistiem cilvēkiem, gan skolā, kad pieškir galveno lomu ludzinai, gan tad, kad tiek veidota karjera, un tos, kam ir neglita seja pamanīs pēdējos.

Esmu pati redzējusi kā apsmej cilvēkus, kuriem ir nepinības izskatā, tas ir loti sāpīgi, jo cilvēki, kad piedzimst neizvēlas sev izskatu. Nevar nosodīt cilvēku par to kamā viņš nav vainīgs.

Es pati būdama neglīta, loti apskaužu visas tās caciņas, kuras visi apbrīno un komentāros raksta cik viņas ir apburošas un skaistas. Jā man skauž, lai gan saprotu to, ka pati tāda nekad nebūšu, jo tas nav iespējams, jo es neizvēlējos savu izskatu.

Esmu raudājusi ne vienu vien nakti, jo nespēju samierināties, nespēju saprast par ko man tas? Katru reizi, kad saņemu sevi rokās, vienmēr atrodas kāds, kas man pateiktu to, ka man noderētu plastiskā operācija.

Esiet cilvēcīgi, un pirms kādām kaut ko pasakat, padomājiet, kā tas liks justies tam cilvēkam! Ne vienmēr izskats ir svarīgākais, tas ir svarīgs, bet nekādā gadījumā nedrīkst būt kā galīgais variants, lai cilvēks būtu norakstīts. Esiet labsirdīgi, atbalstiet viens otru, mīliet savus tuvākos un neļaujiet skumt saviem draugiem un radiem, mīliet sevi, izbaudiet katru momentu no dzīves! Priecīgus un gaišus Jums svētkus!

300 4 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Varēji pievienot savu bildi, lai mēs varētu novērtēt vai tiešām esi tik neglīta kā raksti. Vārbūt tiem sitējiem vnk skauda tavs skaistums, jo  kas vienam liekas skaists, otram var likties neglīts, un otrādi.

28 0 atbildēt

Pārstāj bimbāt un sāc nodarboties ar svarcelšanu

21 4 atbildēt

Nu neglita , kaut ko tik sakarigu , uzrakstit nevaretu !  emotion

Tevi drizak ir apseduši ļautiņi kas Tevi apskauž - Tava skaistuma pec !  emotion 

Liec bēdu zem akmiņa , 

Ei pari dziedadam !  emotion 

16 0 atbildēt

Nav neglītu cilvēku, visi ir skaisti. Arējais izskats neko neizsaka, tie ir tikai sabiedrības pieņēmumi. Paskatieties, kā mainījās skaistuma ideāli gadsimtu gaitā, kādi ir skaistuma ideāli dažādos pasaules reģionos.  Pēc manām domām, skaistuma ideāli nāk no dvēseles un, kā pats cilvēks jūtas un to pasniedz. Ja kāds saka, ka Tu esi neglīta, tas tikai liecina par to, ka vīņš ir debīls un apalicis savā garīgajā attīstībā. Muļķus un stolbeņus nav jāņem galvā. Viņi paši ir nelaimīgi un nožēlojami cilvēciņi, atliek viņiem izteikt līdjūtību. 

16 0 atbildēt

Cilvēka ķermenis ir tikai apvalks, ko piepilda enerģētika. Neviens cilvēks nevar patikt visiem, vienmēr būs kāds, kuram nepatiks. Vispār nav saprotama iespringšana par savu izskatu, kāda nozīme tam, kā Tevi citi uztver. Svarīgi ir tas, kā Tu uztver citus. Kad spēsi mainīt šo algoritmu, ar izskatu vairs problēmu nebūs.

14 0 atbildēt

Par to, ko domā citi, ir labs teiciens - 20 gadu vecumā cilvēks uztraucas par to, ko domā citi, 40 gadu vecumā cilvēkam ir vienalga, ko par viņu domā citi, savukārt 60 gadu vecumā cilvēks saprot, ka par viņu neviens nekad nav domājis!

12 0 atbildēt

Tevi sit ar nūju? Dod pretī emotion Gribēju rakstīt, par skolas apšaušanu, bet nesaņēmos…man nav tik daudz cepumu un respekta, lai to visu iedragātu vēl pirms ziemassvētkiem emotion

11 0 atbildēt

Hmm, veel nekad neesmu satikusi negliitu cilveeku! Slimu-jaa, kompleksainu arii, bet ne negliitu. Nu tachu paskaties spogulii un pasaki tai meitenei tur pretii- tu esi skaista! Tev ir skaisti mati, skaistas acis un viss paareejais noteikti arii! Tas negliitums rodas no zemas pashapzinjas un , ja tu sevi uzskati par negliitu, tad kaapeec lai citi domaatu savaadaak? Miili sevi un notiks briinums! Tici man, to saku no pieredzes.

10 0 atbildēt

Bļe tu raksti lai mīlam sevi, bet pati sevi sauc par neglītu, varbūt sāc pati mīlēt sevi un tad na*ui svaidi apkārt savas mācības. Kāda jēga rakstīt te savas problēmas, ja pati tās nemaz nerisini? 🙄

9 0 atbildēt

Vispār jau var darīt kaut ko lietas labā, tik jāsaņemās. Var uzaudzēt biezu ādu, var uzlabot savu izskatu (sports, ģērbšanās stils, kosmētika utt), var iemācīties ticēt ka ir skaists, te ir bik samērīgums jāievēro. Un pats galvenais, pašam sev ir jāpatīk. Zinu, grūti, bet strādā vairāk vai mazāk.

8 0 atbildēt

Pēc dažu cilvēku kritērijiem savu izskatu vērtēt ir diezgan nepareizi. Vienam patīk, otram nē... Kā arī nepatika pret personu nav īsti salīdzināma ar neglītu izskatu.

8 0 atbildēt

No sākuma es biju cilvēks kas par to ņirgājās bet paejot mēnešiem es sapratu ka tas nav labi tagad es jau esmu labojies un oat aizstāvu tos cilvēkus un mani draugi ne visi ir īpaši glīti un es ar viņiem sadraudzējos aizstāvotviņus un beigās izrādās ka viņi ir forši

7 1 atbildēt

Viena lieta ir ārējais skaistums. Bet svarīgi ir, lai būtu arī iekšējais skaistums. Visi apsmējēji ir iekšēji mēsli. Kādu dienu viņi to paši sapratīs. Galvenais nekad nepazaudēt savu iekšējo skaistumu, apzināties sevi, ka izskats nav galvenais, prāts ir visa atslēga un nevajag ierauties sevī. Iesaisties dzīvē, dodies uz pasākumiem un viss nostāsies savās vietās.

6 0 atbildēt

Patiesībā viss ir galvā.  emotion 

Viena no manām klasesbiedrenēm ir neglīta līdz vājprātam, bet viņa vienmēr bijusi jautra, asprātīga, viņa visus vienmēr uzmundrināja un uzjautrināja. Nespēsi noticēt, bet mums visiem viņa patika. Nebūs lieki piebilst, ka viņa galu galā ieguva labu izglītību un arī labi apmaksātu darbu. Gana drīz viņa bija arī precējusies. Turklāt viņas vīrs, kā smejies, ir gana izskatīgs un izglītots.

Un jā, pārlasi savu garadarbu - tas mudž no stila kļūdām. Man joprojām nav izdevies atrast 100% precīzu tulkojumu krievu vārdam "неначитанный", tuvākais, kas nāk prātā ir 'neizglītots'. Lūk tāds ir tavs rakstības stils.

4 0 atbildēt

Komentārus nelasīju. Vienu varu teikt... neglīts pīlēns 35_40 gados var uzplaukt kā rozes zieds. Cik skaistu meiteņu 18 gados esmu redzējis...ne puse no tām 35 gados....nu vienkārši parasta sieviete. Bet nekad neredzēta uzplaukst par Dievieti!  Viss labais vēl tikai priekšā, tik jāizdzīvo šis laiks, lai vēlāk apzinātos savu vērtību!

4 0 atbildēt

Hz, moš kkas ir mainījies laikam ejot uz priekšu, bet man (29 gadi) bildē redzamā jaunā sievie liekās tīri skaista. Padoms no vecāka krabja par Tevi: Nepatīk sava esošā dzīve patreiz, vai tas kā citi pret Tevi izturās - tas nenozīmē, ka nekas nemainīsies.

Pieņemsim 5 gadi uz priekšu (moš pat 1, vai 2, ja atrodi pareizo cilvēku, kas maina Tavu dzīvi pilnīgi otrādāk). Tu dzīvo citā pilsētā. Dzīvoklī kuru kopīgi īrē ar savu puisi. Un strādā cerams tādā darba vietā, kas Tev patīk un kur kolēģi / priekšniecība pret Tevi izturās kā pret cilvēku. Nu jau reti brauc ciemos pie vecākiem. Kontaktus ar bijušajiem draugiem / klasesbiedriem vairs neuzturi. Tā vietā ir nākuši citi draugi / draudzenes ar kurām iepazinies darbavietā. Vietā kur Tu atrodies Tevi neviens neuzskata par neglītu un Tev pat vairs prātā neienāk par kko tādu daudz aizdomāties, jo visas domas riņķo ap to, ka Tavs vienīgais un īstais nesen Tevi ir bildinājis.

Neesi bēdīga meitene - un kod pretī, ja Tev kāds kož emotion

3 0 atbildēt

ja nevar izdzivot - atliek uzdzivot!  emotion 

tas nav un ir joks.

seit, manuprat, savarigak par visu ko kads saka, ir saprast - ko saka dabas un realitates likumi, nevis tas ko saka individi jeb mazak vai vairak aprobezoti praati.

es par sevi saku, ka mana lielakaa problema ir ka es pilnibaa neizmantoju savu potencialu.

taa kaa - seit galvenais jautajums ir - kas ir tavas veertibas?

un ko tu esi gatava darit, lai taas sasniegtu?

(un sapratiga piebilde - vai tavas vertibas ir pareizajaa seciibaa?)

3 0 atbildēt

Nav nesmuku cilveku ir tikai cilveki kuri neprot but skaisti. Ja ir loti liela velme un motivacija var sevi izmainit. Es ari sevi sobrid censos mainit, nav viegli, bet ja ir merkis un motivacija tad var. Lenam soli pa solim. Butu interesanti redzet kada tu esi, varbut tas velns nemaz nav tik melns ka vinu male.

2 0 atbildēt

Tā tas ir vienmēr un visur. Ja esi ārēji skaists, daiļrunīgs un drošs, tad labu darbu un citādi izsisties ir vieglāk. Cilvēkiem zemapziņā patīk viss skaistais un neapzināti grib palīdzēt skaistiem cilvēkiem.

Tā ka daļēji piekritīšu autorei, skaistiem cilvēkiem parasti ir vieglāk dzīvot šo dzīvi, pārējiem ir jāiegulda darbs tai skaitā sevī, lai sasniegtu to pašu.

2 0 atbildēt

Ieliec bildi, esmu sertificēts eksperts. emotion

2 0 atbildēt