local-stats-pixel fb-conv-api

Patiess stāsts. Sievas karantīnas dienasgrāmata. Ceturtā diena.0

Sievas karantīnas dienasgrāmata.

Karantīnas ceturtā diena.

2020. gada 27. novembris.

Labs rīts. Ir jau ceturtā diena, ko pavadam mājās sēžot karantīnā. Ko jaunu šī diena atnesīs?

Jāsaka, esam sapratuši divas lietas: Pirmkārt – darbs no mājām ir nogurdinošāks, jo nevar tam atdoties un visiem simts procentiem, līdz ar to tiek padarīta tikai niecīga darba daļa. Otrkārt – visas šīs karantīnas un ārkārtas stāvokļu dēļ vecajam nav haltūru un viņš sāk palikt “škrobīgs”, ka nav papildu ienākumi, kuri ļoti noderētu mazo sapņu īstenošanai.

Kad vairāk vai mazāk darbi apdarīti, palūdzam draugu aizbraukt pēc darba uz veikalu, jo esam izdomājuši, kas mums būtu nepieciešams pilnvērtīgas dzīves turpināšanai mājās. Sastādam sarakstu pēc atlaižu žurnāla un nododam mūsu atsaucīgajam draugam. 🙂 Paldies tev, draugs! 🙂

Kalendārā piektdiena, bet ceturtajā dienā pēc sēdēšanas mājās vairs nav tās ierastās piektdienas sajūtas, kad atnāc no darba – nopūties un saproti, ka tev priekšā divas brīvdienas, kurās tev ir iespēja sakārtot domas un gatavoties jaunai darba nedēļai. Viss liekas savādāk….

Pa ilgiem laikiem – precīzāk 8 mēnešiem – tiek atkal iedarbināts vecais labais XBOX. Smaids un sajūsma parādās gan lielajam “bērnam” (vīram), gan mazajam. Abi tagad nosēdušies pie monitora dzenā mašīnītes pa trasi. Kāds mājās neierasts miers. Galu galā mazais tomēr ir pārņēmis XBOX pulti un vecajam nekas cits neatliek, kā parūpēties par līksmāku atmosfēru mājās ar labu piektdienas vakara mūziku. (kā nekā jaunā kamera jāievērtē uz video ierakstu. 🙂)

Un atkal jau vēl viena diena pagājusi. Pēc četrām dienām sāku saprast, ka viss, kas kustās un nekustās sāk kaitināt. Sen tā nav bijis.

Ja iepriekš, kad sāka jau emociju spainītis piepildīties – veco varēja aizsūtīt uz garāžu vai pati doties pastaigā pa pilsētu, tad tagad dzīve nedaudz atšķiras no tā, kā dzīvojām ikdienā (nepiespiestā gaisotnē un jautrībā)…. Jautrība jau nekur nav palikusi, bet kaut kas neliekas pareizi….

Pēdējā laikā pamanu, ka mājās sēžot ēstgriba ir palielinājusies. Šodien skatoties TV veselu lielo bļodu ar popkornu notiesāju. Vēlu vakarā!!! Cerams, ka tas manas formas turpmāk neietekmēs. 😄

Labi. Šodienai pietiks. Rīt jauna diena – BRĪVDIENA! 😄 😄

Jaukam dienas noslēgumam pielikumā miksiņš, ko ierakstījis vecais. 🙂

74 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000