local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izdzīvot Latvijā neglītam cilvēkam?69

300 4

Mani skolā sita ar nūju un teica, ka man nav sejas....tie nav tikai kompleksi, tā ir realitāte, cilvēkiem ar sliktu izskatu ir daudz grūtāk izsisties dzīvē!

Varu pieminēt sevi, kā ideālu piemēru tam, cik grūti ir būt neglītai. Esmu 21 gadus veca, un visas problēmas kas manā dzīvē ir gadījušās ir saistībā tieši ar izskatu, taj skaitā neieguvu sev vēlamo darbu, kā paskaidrojuma atbilde bija tāda, ka es neatbilstu standartiem. Es nekad nebūtu sevi uzskatijusi par neglītu, ja man to nebūtu iestāstijuši cilvēki, kuri vienmēr bija un ir apkārt!

Esmu pamanijusi to, ka pret neglītiem cilvēkiem visi izturas savādāk, mazāk ciena un izturas tā it kā viņiem nebūtu jūtu. Visur priekšroku dod skaistiem cilvēkiem, gan skolā, kad pieškir galveno lomu ludzinai, gan tad, kad tiek veidota karjera, un tos, kam ir neglita seja pamanīs pēdējos.

Esmu pati redzējusi kā apsmej cilvēkus, kuriem ir nepinības izskatā, tas ir loti sāpīgi, jo cilvēki, kad piedzimst neizvēlas sev izskatu. Nevar nosodīt cilvēku par to kamā viņš nav vainīgs.

Es pati būdama neglīta, loti apskaužu visas tās caciņas, kuras visi apbrīno un komentāros raksta cik viņas ir apburošas un skaistas. Jā man skauž, lai gan saprotu to, ka pati tāda nekad nebūšu, jo tas nav iespējams, jo es neizvēlējos savu izskatu.

Esmu raudājusi ne vienu vien nakti, jo nespēju samierināties, nespēju saprast par ko man tas? Katru reizi, kad saņemu sevi rokās, vienmēr atrodas kāds, kas man pateiktu to, ka man noderētu plastiskā operācija.

Esiet cilvēcīgi, un pirms kādām kaut ko pasakat, padomājiet, kā tas liks justies tam cilvēkam! Ne vienmēr izskats ir svarīgākais, tas ir svarīgs, bet nekādā gadījumā nedrīkst būt kā galīgais variants, lai cilvēks būtu norakstīts. Esiet labsirdīgi, atbalstiet viens otru, mīliet savus tuvākos un neļaujiet skumt saviem draugiem un radiem, mīliet sevi, izbaudiet katru momentu no dzīves! Priecīgus un gaišus Jums svētkus!

300 4 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Robežas ir vaļā. Būsi skaistule uz britu krokšu fona.

1 0 atbildēt

Un es domāju ka Tu esi puisis 🙄🙄🙄

1 0 atbildēt

Iečeko Video Lizzie Velasquez kanālā, "too unnatractive - a rant" video. Es domāju, ka palīdzēs paskatīties uz lietām no cita punkta.

1 0 atbildēt

Mēss katrs esam skaits

1 0 atbildēt

Mēs visi esam unikāli emotion 

Un kā jau komentos bija minēts, šķiet ka tev (raksta autoram) vnk ir ieskaidrots. Un cilvēki apkārt ir ļauniemotion 

1 0 atbildēt

Ko raudi?

Es neglīts scheiße bet gudrs kā nācis no 500 IQ gudrinieku skolas!

Nekaunies, izcelies ar gaišumu un darbiem!

0 0 atbildēt

Njā... Katram savs. Man savukārt jācieš uzvārda dēļ.

0 0 atbildēt

Nu, neglītums var izpausties dažādi, varu teikt no personīgās pieredzes. Vai kāds, kuram skauž tavs izskats ir iestāstījis tev, ka tu esi neglīta? Vai tu pati tā gribi uzskatīt, lai justos nožēlojami? Vai tas ir dabisks neglītums - liels deguns, neglīts ķermenis vai arī paša izvēlētais - nekopti, nespīdīgi mati, fiziskā forma, daļēji arī stāja, ja trenējies no bērnības un cik kopta tu esi. Jāiemācās sevi mīlēt un ignorēt, ko domā citi, jo neatkarīgi no sava izskata tev būs jādzīvo. Sāc trenēties, tad uzlabosies pašsajūta un fiziskais izskats visās jomās- sejas āda, veselība. Darīt var, tikai jāgrib. Uzspļauj tiem, kas tevi nopeļ un ej ar tiem, kas tevi ciena. Izskats ir svarīgs, bet var iztikt arī bez tā.

2 3 atbildēt

Hmm būtu labi satikties. Es Tevi savestu kārtībā. Mans niks ir mājas lapas nosaukums LV. Esmu profesionālis un varu palīdzēt. Tādas meitenes kā Tu bieži taisa pašnāvības kas ir pilnīgi nevajadzīgi un bezjēdzīgi! Skaties pati- būšu LV uz jauno gadu. Cienjā randinju konsultants

1 5 atbildēt