local-stats-pixel fb-conv-api

Ziemassvētku noskaņai: The Pegg Project skaņdarbs ''Ain't No Grinch''1

Šī gada 21. novembrī jaunu skaņdarbu klajā laida ārzemju mūziķis The Pegg Project. Viņš klausītājus pārsteidza ar ziemīgu skaņdarbu ''Ain't No Grinch'' jeb ''Gonna Steal Our Christmas''. Latviskie tulkojumi nosaukumam - ''Nav Grinča'' jeb ''Nozags Mūsu Ziemassvētkus. Skaņdarbs pieejams visās vadošajāš digitālajās mūzikas straumēšanas platformās!

Māksliniekam šis ir debija skaņdarbs. Iepriekš klausītāju redzes lokā viņš nebija nonācis, taču nu tas brīdis ir klāt. Šis talants bija paslēpies pārāk ilgi un beidzot var priecēt ik vienu klausītāju, kam tīk kvalitatīva daiļrade.

Dziesma ir ļoti komercionāla un pats mākslinieks atklāj, ka tā skan vairākās ārzemju radio stacijās. Un nav nekāds brīnums - tuvojas Ziemassvētki un tieši tā ir skaņdarba galvenā tēma. Mērķauditorija arī ir skaidra.

Nepilnu desmit dienu laikā dziesma ''YouTube'' platformā sasniegusi jau vairāk kā piecus tūkstošus klausījumu. ''Spotify'' platformā mūziķim jau ir izveidojusies teju 700 ik mēneša lojālo klausītāju bāze. Pieprāsījums aug un mūzika būs - mūziķis turpinās pārsteigt, tāpēc aicinām viņu atbalstīt.

16 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv