local-stats-pixel fb-conv-api

YonTracks jaunā dziesma ''Go Flying'' nu ir pieejama visur0

Ar jaunu hītu klajā ir nācis ārzemju mūziķis YonTracks (pilnajā vārdā - Clinton Renton). Jau iepriekš esam ziņojuši par mūziķa gaitām. Viņa jaunākais skaņdarbs ''Go Flying'' ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Dziesma ''Go Flying ir netipiski gara - tā ir nedaudz garāka par četrām minūtēm. Kā zināms, mūzikas industrijā tas nu dien ir retums. Visas dziesmas, galvenokārt, mūsdienās ir divas līdz trīs minūtes garas. Samērā netipiski, bet interesanti. Šis mākslinieks tiešām ir ļoti talantīgs un ar spožu nākotni mūzikā.

YonTracks ir nevien producents bet arī dziesmu vārdu autors un dziedātājs, kas nāk no tālās Austrālijas. Viņš sevi uzskata par talantīgu multi mākslinieku, kas rada Lo-Fi tipa mūziku, dažādus instrumentālus un bītus, kā arī pats producē un apstrādā savas dziesmas. Tiešām talantīgs mākslinieks!

YonTracks jaunā dziesma pavisam īsā laikā ir sasniegusi jau gandrīz 5 000 klausījumu robežu iekš Spotify platformas. Arī pārējie viņa skaņdarbi uzrāda lielisku statistiku un jāsaka vien tas pats, kas pirmajā reizē, kad pieminējām šo mūziķi - aktīvā dziesmu publicēšana ir tieši viņa panākuma atslēga.

Viņš ir samērā īsā laikā paguvis izlaist neskaitāmi daudz dziesmas un viņas visas uzrāda labu sniegumu statistikas ziņā. Viņa populārākā dziesma, pagaidām, ir ''It's Far Out'', kura ir klausīta iekš Spotify platformas gandrīz 12 tūkstošus reižu. Samērā ar pārējām dziesmām - tas ir vairāk nekā divas reizes.

Piedāvājam noklausīties nu jau kārtējo YonTracks radīto dziesmu - šoreiz ar nosaukumu ''Go Flying''. Aicinām arī piesekot talantīgā mūziķa sociālo tīklu profiliem. Atsauces vieta ir pievienots links, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Droši - atbalsti mūziķu dodoties uz turieni un piesekojot viņa Instagram profilam.

YonTracks dziesma ar nosaukumu ''Go Flying''. Vairāk viņa daiļradi vari atrast viņa YouTube kanālā, kā arī pārējās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

14 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000